Streamingnyt

Få et overblik over de mange ekstra muligheder med Viaplay Sport

Viaplay Sport headerMed et Viaplay Total Reklame-link abonnement, så får du den ultimative sportsoplevelse for feinschmeckere. Her er du nemlig ikke begrænset af, hvad der sendes i på TV3 Sport og TV3+ kanalerne, men får også eksempelvis Premier League kampene der vises på 6’eren.

Viaplay Total giver dig en del mere at vælge imellem end på traditionelt tv, og du har også mulighed for at gå tilbage og se noget der har været sendt for eksempel i løbet af natten.

I denne artikel kigger vi på nogle af de mange ekstra muligheder, der er med streaming gennem et Viaplay Total abonnement.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

Gå op til 48 timer tilbage

Viaplay tilbyder at du kan gå op til 48 timer tilbage og se den live sport, du gik glip af forskudt. F.eks. oplagt til brug med amerikansk fodbold, NHL og andre begivenheder, der typisk finder sted i løbet af natten.

Alle Premier League kampe

Et væsentligt argument for Viaplay Total er, at de tilbyder samtlige Premier League kampe på deres tjeneste.

Med Viaplay Sport får du alle live Premier League kampe

Komplet dækning af Champions League

Det bliver ikke større i klubfodbold end Champions League og på Viaplay kan du se samtlige kampe fra såvel gruppespillet som knockout fasen. Følg dit favorithold også selv om det ikke er på skærmen på TV3+ eller TV3 Sport kanalerne.

Viaplay Sport giver dig mere Formel 1

Med Viaplay Sport får du adgang til en række ekstra feeds fra Formel 1. Følg med i pitlane, i cockpittet med onboard camera, statistik og highlights løbende under live dækningen. Oplagt som second screen på f.eks. en tablet eller bærbar.

Viaplay Sport – også sport der ikke sendes i TV

Med TV3 Sport er der ikke altid plads til at vise alle den live sport som Viasat har rettigheder til. De udnyttes i stedet på Viaplay, hvor du kan se ekstra indhold der ikke vises på tv som motorsport, amerikansk fodbold, fodbold og meget mere.

I samme kategori

Back to top button