Få et overblik over de mange ekstra muligheder med Viaplay Sport

| lørdag 27. aug, 2016 16:02 | opdateret 06. mar, 2018 kl. 14:40 | 6 Kommentarer

Viaplay Sport headerMed et Viaplay Sport abonnement, så får du den ultimative sportsoplevelse for feinschmeckere. Her er du nemlig ikke begrænset af, hvad der sendes i på TV3 Sport og TV3+ kanalerne, men får også eksempelvis Premier League kampene der vises på 6’eren.

Viaplay Sport giver dig en del mere at vælge imellem end på traditionelt tv, og du har også mulighed for at gå tilbage og se noget der har været sendt for eksempel i løbet af natten.

I denne artikel kigger vi på nogle af de mange ekstra muligheder, der er med streaming gennem et Viaplay Sport abonnement.

Gå op til 48 timer tilbage

Viaplay tilbyder at du kan gå op til 48 timer tilbage og se den live sport, du gik glip af forskudt. F.eks. oplagt til brug med amerikansk fodbold, NHL og andre begivenheder, der typisk finder sted i løbet af natten.

Alle Premier League kampe

Et væsentligt argument for Viaplay Sport er, at de tilbyder samtlige Premier League kampe på deres tjeneste. Så selv om f.eks. DPlay Sport også har masser af Premier League, så har de ikke de forskudte 16:00 kampe om lørdagen.

Med Viaplay Sport får du alle live Premier League kampe, der sendes på dansk tv, uanset om det er på TV3+, TV3 Sport kanalerne eller på 6’eren.  Desuden får du adgang til at se alle 16:00 lørdagskampe forskudt fra 20:30 lørdag aften.

Alle kampe fra La Liga og Serie A

Udover Premier League så har Viaplay også rettigheder til samtlige kampe fra den spanske La Liga og den italienske Serie A. Du kan således frit vælge mellem kampe og følge dit ynglings-hold uanset om deres kamp bliver vist på danske tv-kanaler eller ej.

Komplet dækning af Champions League

Det bliver ikke større i klubfodbold end Champions League og på Viaplay kan du se samtlige kampe fra såvel gruppespillet som knockout fasen. Følg dit favorithold også selv om det ikke er på skærmen på TV3+ eller TV3 Sport kanalerne.

Viaplay Sport giver dig mere Formel 1

Med Viaplay Sport får du adgang til en række ekstra feeds fra Formel 1. Følg med i pitlane, i cockpittet med onboard camera, statistik og highlights løbende under live dækningen. Oplagt som second screen på f.eks. en tablet eller bærbar.

Viaplay Sport – ekstra tilbud til atletik fans

I forbindelse med Diamond League stævner, så tilbyder Viaplay ekstra feeds, så du kan følge din ynglings disciplin live, f.eks. længdespring eller højdespring. Ofte klippes der jo en del på signalet med alle de forskellige atletik discipliner.

Viaplay Sport – også sport der ikke sendes i TV

Med TV3 Sport 1/2 er der ikke altid plads til at vise alle den live sport som Viasat har rettigheder til. De udnyttes i stedet på Viaplay, hvor du kan se ekstra indhold der ikke vises på tv som motorsport, amerikansk fodbold, fodbold og meget mere.

Se hvad du kan se lige nu med et Viaplay Sport abonnement – Klik her

Et minus hvis du også er fight fan (UFC/boksning) er, at Viaplay har sklit dette indhold ud i et separat abonnement.

Viaplay Sport pris, platforme og kvalitet

Viaplay Sport
289,- / måned

Med et Viaplay Sport abonnement, så får du den ultimative sportsoplevelse for feinschmeckere. Her er du nemlig ikke begrænset af, hvad der sendes i på TV3 Sport og TV3+ kanalerne.

Del på:

Tags:

Gemt under:: Streaming

Kommentarer (6)

 1. disqus_ySeSt6B3Ke siger:

  Er det ikke hundrede procent en reklame? Forklædt som journalistik

  • Bo Kjærgaard siger:

   Det er nu undertegnet selv der har forfattet det. DIGITALT.TV er naturligvis finansieret af reklamer… Herunder Viaplay.

   Står naturligvis inde for teksten og fakta i denne. DIGITALT.TV kører ikke med betalte artikler. Så har vi noget negativt at sige, så kommer det skam også frem.

   • disqus_ySeSt6B3Ke siger:

    Jeg har selv Viaplay sport og er ganske tilfreds, især med deres spol bagud muligheder, som er dejlig ved fodbold.
    Jeg er bare ikke vant til at en artikel er så positiv og “reklame”agtig, og måske savnede jeg information om at det er en af sponsorerne.

    Men jeg er nok mindre bedrøvet over hvad et privat og godt site gør, hvis de kan stå inde for det. Det er bare sådan noget der kan give problemer med mediekritiske sider og kan give en et forkert image.

    • Bo Kjærgaard siger:

     Tak for din kommentar. Ud fra overskriften synes jeg jo det er givet at denne artikel har fokus på det positive. Jeg har dog nu i øvrigt tilføjet notits om at UFC/Boksning kommer til at kræve særskilt abo fra nytår på minus siden…

 2. steen64001 siger:

  Der står at der snart kommer 1080p og 5.1 lyd for film, kan du komme lidt nærmere ind på det? Og gælder det alle enheder?

Skriv et svar