Streamingnyt

Få et smugkig på Netflix nye originalserie Bloodline

Bloodline NetflixDen 20. marts får den nye originale serie fra Netflix Bloodline premiere. Alle 13 episoder lægges, som sædvanligt, ud på en gang og kan streames i 4K såfremt du har en UHD skærm med Netflix 4K support.

Se den første trailer for Bloodline herunder

Få et smugkig på Netflix nye originalserie Bloodline

Den 20. marts får den nye originale serie fra Netflix Bloodline premiere. Alle 13 episoder lægges, som sædvanligt, ud på en gang og kan streames i 4K såfremt du har en UHD skærm med Netflix 4K support. Se den første trailer for Bloodline herunder https://youtu.be/xCJ5vozxPYA Om Bloodline Da den ælds

Om Bloodline

Da den ældste bror og familiens sorte får vender hjem, vækker det liv i de følelsesmæssige dæmoner, der ligger under overfladen i familien Rayburn, og som truer med at splitte familien fra hinanden. Serien har en stjernespækket rolleliste med hovednavne som Kyle Chandler, Ben Mendelsohn, Linda Cardellini, Norbert Leo Butz, Jacinda Barrett, Jamie McShane, Enrique Murciano, Sissy Spacek, og Sam Shepard.

Serien består af 13 episoder, og bag den står executive producers Todd A. Kessler, Daniel zelman og Glenn Kessler (Damages). Bloodline er produceret af Sony Pictures Television.

I samme kategori

Back to top button