Partnerindhold - Annoncørbetalt indhold

Få et nemt og overskueligt system til din hjemmeside

Dette indhold er sponsoreret

Administrerer man en virksomhed, så vil man, på et tidspunkt, unægteligt være nødsaget til at investere eller selv skabe en hjemmeside. Dette er nemlig en måde, hvorved virksomheden kan formidle indhold og skabe kontakt til deres kunder. Dog kan dette, for mange, være en uoverskuelig proces, da det kræver teknisk flair at operere og styre en hjemmeside. Heldigvis har man udviklet og forbedret de styresystemer, der gør det let for administratoren at skabe, redigere og organisere indhold – disse går også under navnet CMS-systemer, og der findes efterhånden talrige platforme, herunder Umbraco.

Et indblik i Content 

Før man fordyber sig i begrebet CMS, så er det først og fremmest essentielt at vide, hvad de respektive bogstaver står for, navnligt C’et, der står for content. Denne term dækker over den kommunikation, der foregår mellem virksomheden og kunden. Med andre ord, så er det al den tekst, der er blevet produceret og publiceret samt billeder, video, podcast og lignende, som er blevet delt med kunder og forbrugere, for at køre dem klogere på virksomhedens brand og produkter. Der er talrige elementer inden for digital kommunikation, og ovennævnte beskriver kun en brøkdel af det content, man kan formidle. Inden for disse kategorier finder man content som Instagram-opslag, indholdsbeskrivelser på hjemmesiden, Facebook-posts, artikler – listen er lang.     

Hvad er et CMS-system? 

Forkortelsen CMS står for Content Management System, der udgør en digital platform, der gør det muligt, men også brugervenligt, at producerer, redigere og organisere det indhold, som skal udgives på virksomhedens digitale platforme. Benytter man sig af et solidt CMS-system, så gøres det muligt lettere at opbygge en stærk relation mellem den pågældende virksomhed og dens målgruppe. Det kan nemlig ske, at en virksomhed får delt dens indhold til forbrugere, der ikke tilhører den tiltænkte målgruppe, og det er netop her, at et CMS-system kan være særligt effektivt. På den måde kan man altså sikrer sig, at det rigtige indhold bliver delt med den rigtige målgruppe. 

Hvorfor vælge Umbraco? 

Et CMS-system, der er blevet særligt populært hos virksomheder, er platformen Umbraco. Hvad er er særligt tiltalende ved Umbraco er, at det er gratis at benytte sig af. Derudover er programmet Open Source, hvilket i korte træk betyder, at eksterne brugere kan korrigere og optimere programmet. 

Umbraco er endvidere et ideelt program for dig, eller den virksomhed, der ejer en hjemmeside og producerer content. Med henblik på administration af hjemmesiden, så gør Umbraco det muligt at køre flere hjemmesider fra én Umbraco installation, hvilket åbner op for, at din virksomhed vil kunne oprette en sekundær hjemmeside. I forlængelse heraf, så kommer Umbraco også med en responsiv funktion, hvilket gør din hjemmeside mobilvenlig. Slutteligt får du ud-af-boksen features, herunder et dashboard, hvor du kan tjekke hjemmesidens sundhed og meget mere.   

I samme kategori

Back to top button