TV-Nyt

Se tv-tiderne til FA Cup semifinale weekenden

4 hold er tilbage i den traditionsrige FA Cup, det er Arsenal, Manchester City, Manchester United og Chelsea der stadig har  muligheden for at kunne kalde sig FA Cup vindere i 2020.

De to semifinaler spilles henholdsvis lørdag og søndag.

Lørdag aften mødes Arsenal-Manchester City

Arsenal er kongerne af FA Cuppen og holder med 13 sejre i turneringen rekorden for flest triumfer. Men med Manchester City som modstander i semifinalen ser det svært ud for London-holdet i forhold til at spille sig i endnu en finale. De sidste 10 kampe mellem klubberne er endt med 8 sejre til City, en uafgjort og en enkelt Arsenal-sejr, som faldt for lidt over tre år siden.

Kampen spilles fra 20:40 og vises på 6’eren, Dplay, Eurosport Player og Viaplay Total Reklame-link

I søndagens opgør skal Manchester United op mod Chelsea

Den engelske nationalarena, Wembley Stadium, i hovedstaden London, danner ramme om FA Cup semifinalen mellem Manchester United og Andreas Christensens Chelsea. De to mandskaber har været formstærke efter genopstarten, og i ligaen kommer de formentlig til at kæmpe indbyrdes om en plads i top 4. Dette er dog det eneste nationale trofæ, som de fortsat har mulighed for at vinde, så de to hold vil gøre alt, hvad der står i deres magt for at tage sejren og avancere til finalen.

Se med fra 18:55 søndag på TV3 Max, Viaplay Total Reklame-link, Dplay, Eurosport Player


I samme kategori

Back to top button