TV-Nyt

Eva Harlou bliver ny X Factor-vært

eva harlou ny x-factor vært
Eva Harlou bliver vært på X Factor i 2014.

Når syvende sæson af ’X Factor’ bliver skudt i gang, er det med 36-årige Eva Harlou i værtsrollen.

Hun begyndte sin karriere hos DR i 2011 på programmet ’Arkitekternes hjem’ og er klar med anden sæson af det populære livsstilsprogram ’Danmarks skønneste hjem’ på mandag.

Selv er hun uddannet bygningsarkitekt og har sin egen tegnestue i København. De seneste år har hun prydet de danske medier med sin viden om arkitektur og interiør, men nu kaster hun sig over underholdningsgenren på den helt store scene.

DRs underholdningsredaktør Rasmus Ladefoged er glad for at byde Eva Harlou velkommen om bord på ’X Factor’:

”Jeg er slet ikke i tvivl om, at Eva Harlou bliver en fantastisk ’X Factor’-vært. Hun har både det festlige og det glamourøse over sig, hun er charmerende og indlevende, og så har hun den naturlige myndighed, der skal til for at styre dommerne med sikker hånd. Så på alle måder er det et scoop, at Eva Harlou bliver vært for Danmarks største underholdningsprogram.

Tårer og alvor
Eva Harlou har altid fulgt med i ’X Factor’ og glæder sig helt vildt til sin nye værtsrolle:

”Jeg har altid været stor fan af ’X Factor’, og jeg er vanvittigt glad for nu at være programmets vært.   ’X Factor’ har det hele – både tårer og alvor, fest og ballade. Og jeg lover, at seerne bliver godt underholdt i år.

Det er syvende sæson af ’X Factor’, og tallet syv har en helt speciel betydning for Eva Harlou:

”Det er syvende sæson, og syv er mit lykketal, så jeg kan mærke, at det her bliver fantastisk. Sang og musik fylder allerede meget i mit liv, og jeg glæder mig personligt til en masse musikalske oplevelser. Og så ville det da være fantastisk at få lov til at opleve Danmarks største sangtalent folde sig ud for første gang. Lige nu gælder det auditions, og det bliver spændende at møde en masse håbefulde og talentfulde deltagere.”

Arbejder på at finde dommerne
DR arbejder i øjeblikket på fuld kraft for at finde årets dommere og håber meget snart at kunne offentliggøre dommerpanelet.

Hvis nye talenter drømmer om en pladekontrakt, er det stadig muligt at tilmelde sig pre-casting, der foregår i Aarhus den 20. august og i København den 24. august. For at deltage skal man udfylde et tilmeldingsskema, som findes på www.dr.dk/xfactor

Kilde: DR

I samme kategori

Back to top button