StreamingnytTV Streaming premierer

Eurovision Song Contest: The Story of Fire Saga

- Netflix klar med premieredato for Eurovision film komedie

Netflix har sat premieredato på deres originalfilm Eurovision Song Contest: The Story of Fire Saga, der er komedie med Will Ferrell og Rachel McAdams. Det bliver fra 26. juni at filmen kan streames på Netflix.

Da de håbefulde musikere Lars (Will Ferrell) og Sigrit (Rachel McAdams) får deres livs chance for at repræsentere deres land i verdens største sangkonkurrence, har de endelig muligheden for at vise, at enhver drøm er værd at kæmpe for.

Instrueret af David Dobkin. Skrevet af Andrew Steele, Melissa Stack, Nicholas Stoller og Will Ferrell. Produceret af Adam McKay og Chris Hency.

Den stjernebesatte rolleliste består bl.a. af Will Ferrell, Rachel McAdams, Pierce Brosnan og Dan Stevens.

Netflix har frigivet musikvideoen for den fiktive Eurovision sang med Lars (Will Ferrell) og Sigrit (Rachel McAdams) . Se den herunder

Video Thumbnail
EUROVISION SONG CONTEST: The Story Of Fire Saga | Official Trailer | Netflix
Netflix har sat premieredato på deres originalfilm Eurovision Song Contest: The Story of Fire Saga, der er komedie med Will Ferrell og Rachel McAdams. Det bliver fra 26. juni at filmen kan streames på Netflix. Da de håbefulde musikere Lars (Will Ferrell) og Sigrit (Rachel McAdams) får deres livs cha
26 jun 2020 09:00
Netflix

Eurovision Song Contest: The Story of Fire Saga Netflix
Komedie Film

Stream 7 Discovery Networks live tv-kanaler – Prøv Dplay gratis 30 dage her

Tags

Relaterede artikler

Back to top button
Close
Close