TV-Nyt

Eurosport udvider dækningen af US PGA Golfen

Discovery Networks melder at man fortsætter med at vise US PGA Tour golf i Danmark i 2021. Det bliver med udvidet dækning i forhold til 2020 på Eurosport 2.

Eurosport 2 har tidligere primært vist de første 2 ud af de 4 dage en turnering typisk varer. De to sidste dage krævede abonnement på streamingtjenesten GolfTV. GolfTV er forsat den primære kanal for US PGA Golfen, men i 2021 kommer Eurosport 2 i gennemsnit til at sende 16 timers live golf fra hver turneringsuge (torsdag til søndag).

Der er masser at glæde sig til i de kommende måneder, seerne kan se frem til hele 43 uger med live golf i løbet af året. Her får Eurosports seere mulighed for at se nogle af de mest eftertragtede turneringer heriblandt THE PLAYERS Championship, Farmers Insurance Open, The Genesis Invitational og Arnold Palmer Invitational præsenteret af Mastercard, samt alt fra FedExCup Playoffs, der starter i august.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

– Vi ekstremt glade for at udvide Discoverys aftale med PGA TOUR og berige Eurosports seere med golf i verdensklasse året rundt. Som hjemsted for de olympiske lege betyder det også, at man på Eurosport vil være i stand til at følge rejsen mod OL i Tokyo næste år for de bedste spillere, siger Andrew Georgiou, President, Eurosport and Global Sports Rights & Sports Marketing Solutions.

Rick Anderson, PGA TOUR Chief Media Officer tilføjer:

– Dagens melding er endnu et eksempel på, hvorfor vi altid har været sikre på, at vores partnerskab med Discovery ikke kun ville være godt for PGA TOUR, men også for golffans overalt i verden. Via Eurosports omfattende og stadigt voksende netværk leverer vi året rundt verdensklassedækning af PGA TOUR til flere sportsfans end nogensinde før.

– Sammen med vores partner gennem lang tid, PGA TOUR, forsøger vi altid at nå ud til flere målgrupper og skabe nye golffans, hvilket er netop det Eurosport garanterer. GOLFTV fortsætter med at superbetjene golffans og entusiaster med et uovertruffen tilbud af live PGA TOUR-dækning, on-demand indhold og eksklusive produktioner som ’My Games: Tiger Woods franchise i partnerskab med Tiger’. Det kommende år bliver et enormt år for golf, og der er intet bedre sted for golffans at nyde deres lidenskab end GOLFTV, siger Alex Kaplan, President and General Manager of Discovery Golf and GOLFTV

Eurosport og GOLFTV er en del af Discovery, der er førende indenfor real-life entertainment til et globalt publikum. Discovery indgik i juni 2018 en banebrydende 12-årig aftale med PGA TOUR i juni 2018.

Kilde: Discovery Networks presse

Læs også


I samme kategori

Back to top button