TV-Nyt

Eurosport lancerer nordisk cykelprogram

eurosportForåret byder på cykelprogrammet “Home of Cycling” på Eurosport, der produceres i samarbejde med mediehuset Stampen Sports Media. Programlederen for “Home of Cycling”, der har præmiere den 6. maj, bliver cykellegenden Roberto Vacchi, og vi får indblik i hverdagen hos flere af de danske cykelprofiler.

Programserien “Home of Cycling” sendes på tirsdage fra maj til og med september og består i alt af 15 timers indgående cykelinformation, cykelanalyse og ikke mindst interviews.

Det er noget, vi har talt om længe, og det bliver fantastisk at gøre noget ekstra på cykelfronten. Vi skal analysere, give praktiske cykeltips og ikke mindst følge vores nordiske cykelhåb endnu tættere gennem vores eget program. Det føles perfekt endeligt at kunne realisere programmet“, siger den erfarne cykelkommentator Roberto Vacchi.

“Home of Cycling” kommer til at byde på nyheder, reportager og analyser fra cykelverdenen med stort fokus på de tre Grand Tours. I hvert program præsenteres en nordisk cykelprofil, og vi har eksklusive interviews med flere af de danske stjerner. Det gælder blandt andre Chris Anker Sørensen, Jakob Fuglsang og Nicki Sørensen.

I præmiereprogrammet den 6. maj er der fokus på Giro d’Italia. Starten går den 9. maj i Dublin, hvor vores gæster deler sine tips op til løbet.

Vi har set, at der både findes seergrundlag og forespørgsler fra annoncører på at gøre noget mere på cykelfronten. Vi sender årligt næsten 500 timers direkte cykling fra Giro d’Italia, Tour de France, Vuelta a España, samt mere end 40 løb. Vores eksklusive sendinger har mange faste og meget engagerede seere, og nu byder vi på endnu en cykelfest. Dette er som et led i vores arbejde mod at knytte os endnu tættere på det lokale publikum“, siger Dennis Andersson, der er administrerende direktør for Eurosport i Norden.

Kilde: Eurosport presse

I samme kategori

Back to top button