TV-Nyt

Eurosport har også Tour de France og La Vuelta indtil 2025 – samt flere kvindeløb

For nogle dage side var TV 2 ude med nyheden om forlængelse af rettigheder til Tour de France og La Vuelta frem til 2025. De nye rettighedsaftaler gælder også Eurosport, der har rettighederne til flere end 50 internationale cykelløb inklusive alle tre Grand Tours samt klassikere som Paris-Roubaix, Flandern Rundt og Liege-Bastogne-Liege.

Discovery har nu også købt rettighederne til en række prominente løb i kvindecykling, herunder La Course by Le Tour, Liège-Bastogne-Liège og Flèche Wallonne.

Således kan de danske cykelfans se frem til masser af underholdning på landevejene og i alperne i de næste mange år frem.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

”Forlængelsen helt frem til 2025 betyder, at vi også fremover har stort set alle de cykelrettigheder, der kan opdrives. Forlængelsen af lige præcis Tour de France og La Vuelta sætter en tyk streg under, at Discovery er den førende destination for cykelfans i Danmark og resten af Europa. Jeg glæder mig personligt til at blive ved med at udvikle vores dækning på Dplay og vores Eurosport-kanaler og øge vores engagement i cykelsporten”, fortæller Søren Klæstrup, ledende redaktionschef hos Discovery Networks Danmark.

Kilde: Eurosport

I samme kategori

Back to top button