Streamingnyt

Euphoria – andet særafsnit

- fra 25. januar på HBO Nordic

De to nye særafsnit fungerer som en bro mellem første og anden sæson af den Emmy-vindende HBO-serie, Euphoria. Det første særafsnit fik premiere på HBO Nordic 7. december, og i det afsnit var det Rue (Zendaya), seerne fik lov at følge.

Det andet særafsnit, der har titlen “F*ck Anyone Who’s Not A Sea Blob”, følger Jules (Hunter Schafer) over juledagene, hvor hun ser tilbage på året, der er gået.

Schafer har selv været med til at skrive manuskript til afsnittet sammen med seriens skaber, Sam Levinson, og hun fungerer også som executive producer på dette afsnit. Levinson har instrueret både dette og det første særafsnit.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

Ved Emmy-uddelingen tidligere i år vandt Zendaya prisen for bedste kvindelige hovedrolle i en dramaserie, og Euphoria vandt desuden for bedste make-up og bedste originale musik.

Foruden Sam Levinson er også Zendaya, Ravi Nandan, Kevin Turen, Drake, Future the Prince, Hadas Mozes Lichtenstein, Ron Leshem, Daphna Levin, Tmira Yardeni, Mirit Toovi, Yoram Mokady og Gary Lennon executive producers på serien.

Euphoria er produceret i samarbejde med A24 og er baseret på den israelske serie af samme navn, skabt af Ron Leshem og Daphna Levin fra HOT.

Det andet særafsnit af Euphoria får premiere 25. januar på HBO Nordic. Det første særafsnit kom ud den 7. december. Hele første sæson af serien er tilgængelig nu på HBO Nordic.

Få Ugens TV og Streaming Tips tilsendt som nyhedsbrev hver fredag


Prøv C More med Britbox indhold til 0 kr. i 14 dage
Bestil her reklame-link

I samme kategori

Back to top button