TV-Nyt

Her er efterårets nye serier på TV3 kanalerne

TV3 har flere nye serier på programmet i løbet af efteråret. Her får du et overblik og flere af dem.

State of Affairs

https://youtu.be/nlPJVmeA3t8

Katherine Heigl har hovedrollen i denne helt nye dramaserie om CIA-agenten Charlie Tucker, der bliver headhuntet til at være præsidentens daglige rådgiver. Hun skal nu både tage ansvaret for håndteringen af nogle af USA’s mest prekære sikkerhedsspørgsmål, samtidig med at en helt ny livsstil følger med at bevæge sig blandt magtens elite.

Kommer på TV3

Tyrant

https://youtu.be/UfvKhQXC_lA

Den spritnye amerikanske dramaserie Tyrant handler om en velfungerende og helt almindelig amerikansk familie, der pludselig befinder sig viklet ind i de politiske konflikter i det fiktive, krigsramte land Abbudin. Bassam “Barry” Al Fayeed er yngste søn af Abbiduns diktator. Han har levet i selvvalgt eksil i Los Angeles i næsten 20 år, hvor han har stiftet familie. Nu vender han tilbage til sit hjemland sammen med sin familie for at deltage i sin nevøs bryllup, men turen får dramatiske konsekvenser.

Kommer på TV3

Rush

https://youtu.be/BePmjGqntpk

Man kan tillade sig lidt af hvert, når man er den bedste læge, der kan købes for penge. I 2014-serien Rush lever Dr. William Rush livet i LA som højtbetalt læge for et meget specielt klientel, der har lige så mange penge, som de har hemmeligheder og skeletter i skabene. Men den sorgløse tilværelse med en endeløs række af fester og ingen skrupler bliver en dag indhentet af fortiden.

Kommer på TV3

LegendsLegends - Trailer
Legends – Trailer


Sean Bean (Game of Thrones m.m.) har hovedrollen i 2014-krimiserien Legends. Her spiller han undercover FBI-agenten Martin Odum, der forandrer sig selv til en helt anden person ved hver sag, han sætter sig for at opklare. Men en mystisk sag får ham til at stille spørgsmålstegn ved, om han er ved at miste forstanden.

Kommer på TV3+

Gang Related

https://youtu.be/aCz7j1ekE1U

Enhver forbryder har en ædel sag, og alle helte har en mørk side. I den nye action-dramaserie Gang Related følger vi Ryan Lopez, som er på vej op ad rangstigen i Los Angeles’ task force mod bandekriminalitet. Hvad ingen ved, er, at længe før Ryan blev betjent, sværgede han selv troskab til den magtfulde bande ‘Los Angelicos’.

Kommer på TV3+

I samme kategori

Back to top button