Streamingnyt

Her er de nye Netflix original serier du kan glæde dig til i 2015

netflix månendens nyheder guideNetflix har mindst 8 nye originalserier på vej i 2015. Vi giver dig overblikket her.

The Unbreakable Kimmy Schmidt

The Unbreakable Kimmy Schmidt får premiere Fredag d. 6. marts. Der er tale om en komedieserie.

The Unbreakable Kimmy Schmidt er produceret og skabt af Tina Fey og Robert Carlock, der også stod bag serien 30 Rock.

Efter at have boet i en kult i femten år, beslutter Kimmy at genvinde sit liv og starte forfra i New York City. Kun udstyret med en rygsæk, lysende sneakers og et par gamle biblioteksbøger, er hun klar til at indtage en verden, hun ikke engang troede eksisterede længere. Med en åbensindet og ukuelig tilgang er der intet, der skal stå i vejen for hende. Hun finder hurtigt et nyt job (hvor hun arbejder for 30 Rock’s Jane Krakowski), en ny roommate (Tituss Burgess, 30 Rock) og en ny begyndelse. Castet tæller også Lauren Adams, Sara Chase, Sol Miranda og Emmy-vinder Carol Kane (Taxi, The Princess Bride).

Bloodline

Bloodline er en ny serie, der får premiere 20. marts på Netflix. Bloodline er skabt og produceret af Todd A. Kessler, Daniel Zelman, and Glenn Kessler — trioen bag serien Damages.

Bloodline handler om fire søskende i Florida, der får deres liv vendt op og ned, da den femte søskende, en bror (familiens sorte får), vender tilbage og truer med at afsløre deres lyssky fortid.

Serien har 13 episoder og alle bliver tilgængelig med det samme i marts.

Video Thumbnail
Bloodline | Teaser [HD] | Netflix

Netflix har mindst 8 nye originalserier på vej i 2015. Vi giver dig overblikket her. The Unbreakable Kimmy Schmidt The Unbreakable Kimmy Schmidt får premiere Fredag d. 6. marts. Der er tale om en komedieserie. The Unbreakable Kimmy Schmidt er produceret og skabt af Tina Fey og Robert Carlock, der og

Daredevil

Daredevil er den første af 5 nye shows, som Netflix har indgået aftale med Marvel om at lave.

Serien handler om en blind advokat, spillet af Charlie Cox, der bekæmper uretfærdighed om dagen som advokat, og om natten som superhelt.

Blandt andre skuespillernavnene kan nævnes Vincent D’Onofrio og Rosario Dawson.

Premiere på Netflix fredag 10. april

Grace og Frankie

Der er store skuespillernavne på plakaten i serien Grace and Frankie. Jane Fonda og Lily Tomlin spiller to modne kvinder, der får en brat opvågnen, da deres mænd erklærer deres kærlighed til hinanden og har planer om at blive gift.

Serien er skrevet af Marta Kauffman, der er kendt for at skabe serien Venner.

Grace og Frankie har premiere på Netlix fredag 8. maj.

Sense8

Der endnu ikke nogen release dato på Scifi serien Sense8. Serien fokuserer på en gruppe på otte personer fra hele verden, som alle finder ud af de er en eller anden måde forbundet efter et dødsfald.

I bedste LOST stil, kan gruppen kommunikere med hinanden, som om de er fysisk sammen, og de skal arbejde sammen for at kæmpe mod fjender, der tror, at de er trusler. Blandt skuespillernavne finder vi Naveen Andrews (spillede Sayid i Lost), og han får selskab af Daryl Hannah, og Brian J. Smith.

F is For Family

F is For Family er en ny voksen animationsserie som er baseret på standup komikeren Bill Burr’s komik. Han lægger også stemme til én af karaktererne, ligeledes bliver Laura Dern og Justin Long også at finde som stemmer i serien.

F is For Family er på 6 afsnit.

A.K.A. Jessica Jones

Denne serie har skuespilleren Krysten Ritter i hovedrollen. Du husker hende måske som narkoman i Breaking Bad. Hun spiller en tidligere superhelt, der lider af PTSD (Posttraumatic Stress Disorder). Hun beslutter sig for at lægge superhelte tilværelsen på hylden for at starte sit eget detektivbureau.

Igen en Marvel serie på 13 episoder.

Between

En mærkelig sygdom dræber alle undtagen dem, der er 21 og yngre, og de unge er overladt til at regne tingene ud i denne nye serie.

Kilde: Digital Trends

I samme kategori

Back to top button