Boxer

Her er alle Boxer ændringerne fra 1. juli

Boxer_logoBoxer meddelte i går at de har sikret sig mulighed for at tilbyde TV3+ med Formel 1, Champions League, Superliga-fodbold fra 1. juli. Men det er ikke den eneste ændring i kanaludbuddet hos Boxer. Boxer tilføjer nemlig også de populære internationale tv-kanaler, BBC World News og National Geographic.

Ændringerne betyder dog også et farvel til kanalerne CNN, Cartoon Network og Travel Channel.

BBC World News og National Geograhic efterspurgte

– Vi er rigtig glade for snart at kunne tilbyde to så stærke tv-kanaler. Når vi spørger vores kunder, kan vi se, at netop de to har været særligt efterspurgte, så det råder vi nu bod på, siger Steen Ulf Jensen, adm. direktør, Boxer TV A/S.

BBC World News er BBCs internationale flagskib, med næsten 240 mio. seere i over 200 lande. Globale nyheder 24 timer i døgnet, syv dage om ugen fra alverdens brændpunkter, krydret med stærke finansielle analyser og prisvindende redaktionelle programmer om bl.a. kultur og penge – med den skyhøje kvalitet, som BBC er kendt og beundret for.

National Geographic Channel er unikke oplevelser hvor nyskabende indhold og prisvindende form går op i en højere enhed. Med National Geographic Channel bliver man ikke kun forført af de smukke billeder, revet med af verdens bedste dokumentarer og slæbt ud på daglige opdagelsesrejser kloden, kroppen og universet rundt. Man bliver frem for alt også klogere – på sig selv, sine nærmeste og verden omkring sig. Det er underholdning med kant og formål.

Frit valg eller i pakker

De to tv-kanaler bliver begge en del af Boxers omfattende frit valgs univers. Man kan således vælge kanalerne som en del af Boxer Flex, hvor man frit kan vælge sine tv-kanaler – både hvilke kanaler og hvor mange. Har man tv-pakken Boxer Flex8, hvor man frit kan udvælge de otte tv-kanaler, man ønsker, kan man også vælge kanalerne her.

Begge kanaler vil desuden kunne tilvælges til Boxers eksisterende tv-pakker Boxer MINI og Boxer MIX, mens de automatisk kommer til at indgå i Boxers største tv-pakke Boxer MAX.

Mux fordeling

For de teknisk interesserede så kommer BBC World News til at ligge i Mux 3. National Geographic og TV3+ i Mux 5. De 2 sidstnævnte vi således kræve DVB-T2 udstyr.

Mux 5 har i dag 10 kanaler (2 HD, 8 SD) fra 1. juli bliver fordelingen så (3 HD, 8 SD)

Kilde: Boxer

I samme kategori

Back to top button