Udstyr

Her er de bedst anmeldte 2014 fladskærme

Bedst anmeldte fladskærme 2014

Er du interesseret i de nye 2015 modeller så tjek vores artikel her i stedet – klik her

Producenterne har lanceret deres 2014 modeller, og flere anmeldere har kigget på en række af dem. Her på DIGITALT.TV har lavet en liste over nogle af de bedst anmeldte modeller. 

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

Full HD TV der er til at betale

Selv om 2014 for alvor er året, hvor producenterne gerne vil sælge Ultra HD skærme, så er der fortsat et marked for almindelige Full HD modeller.

Indenfor denne kategorier er der gode bud også i den lavere prisklasse.

panasonicas600_side

Det danske site flatpanels.dk giver topanbefaling til Pansonics AS600 model og fremhæver billedet som intenst og levende. De mener, at AS600 udkonkurrerer selv dyre high-end modeller fra Samsung og Sony på dette punkt. 

Bemærk at du skal tilsyneladende op i 39″ og højere på AS600 modellen, for at få skærmen med den gode billedkvalitet, eftersom 32″ modellen gør brug af en anden type panel.

Sony_w78s_2014_front

Også Sony’s W706/ W705 model har høstet positive anmeldelser. Her får billedkvaliteten og billedbehandlingen positive ord med på vejen hos det engelske site avforums.com

Ultra HD modellerne

Alle de store producenter har Ultra HD modeller på markedet her i 2014. Det er dog ikke alle der kan tilbyde Netflix 4K indhold endnu. Dette er forbeholdt skærme fra Sony, Samsung og LG.

Ultra HD markedet er præget af både discount modeller, mellemklasse og flere har buede High End skærme.

De fleste anmeldere vender tommelfingeren ned af i forhold til de buede skærme. Flatpanels.dk skriver at de er overbeviste om, at der ikke er noget at vinde ved buede skærme. Det forringer faktisk oplevelsen med mindre du sidder alene lige foran tv’et.

sonyx900b_front

Sony X9005B er blandt de bedst anmeldte Ultra HD skærme indtil videre her i 2014. Avforums.com giver det deres High Recommend pris, og fremhæver billedkvaliteten som at være i topklasse, skærmen har også et rigtigt godt sortniveau.

hdtvtest.co.uk kalder skærmen for klassens bedste.

 

samsunghu8550_front

Fra Samsung fremhæver flere anmeldere HU7500 modellen, der er med flad skærm og ikke buet som på tomodellerne fra Samsung. Flatpanels.dk mener faktisk, at du kan lige så godt spare penge ved at købe Samsungs flade Ultra HD-tv i stedet.

AVforums.com giver HU7500 modellen deres Highly Recommend pris, og kalder det et af de bedste LED tv nogensinde. Også websitet hdtvtest.co.uk giver Highly Recommend anbefalinger.

Hvad med OLED?

lg 55EC930V

 

LG har her i 2014 været ene på OLED tronen og priserne er nu nede under 20.000.

LG’ 55EC930V hedder den nye model der er udrustet med LG’s nye smarte brugeroverflade, WebOS, som vi også har anmeldt her på DIGITALT.TV.

OLED er for mange den hellige gral, specielt for mange Plasma fans, på grund af dens fantastiske sort niveau.

Vi har dog endnu 4K OLED skærme til gode, men de kommer senere på året.

I samme kategori

Back to top button