TV produktnytLyd produktnytUdstyr

Samsung præsenterer 2020 TV og Lyd nyhederne

Samsung Electronics har netop præsenteret sine nye 2020 produkter indenfor TV og lyd. Blandt produktnyhederne som lanceres i Europa i 2020, findes blandt andet flagskibsmodellen Q950 QLED 8K TV, en udvidet produktlinje af QLED 8K og 4K TV, MicroLED, Lifestyle TV og soundbars.

8K QLED TV Modeller

Samsungs flagskibs-TV i 2020 hedder Q950 QLED 8K. Her lover Samsung en kombination af billede og lyd i topkvalitet, intelligente AI muligheder og et premium design.

Samsung Q950 QLED 8K TV er udstyret med Infinity display, hvilket i praksis betyder, at der er et 99% skærm-til-ramme forhold. Du får en slank 15 mm profil og seks indbyggede højtalere. Samsung Q950 kommer til at være tilgængelig i Europa i størrelserne 65, 75 og 85 tommer. Udover Q950, præsenterede Samsung også produkterne Q900 og Q800 og udvidede derfor produktlinjen af QLED 8K TV. Q900 og Q800 kommer til at findes i størrelser fra 55 til 98 tommer.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

QLED 4K TV

Samsungs QLED 4K TV fortsætter med at være en stor del af Samsungs TV-portefølje. På EU-Forum meddeler Samsung, at QLED 4K i 2020 får sin hidtil stærkeste produktlinje med produkterne Q60T, Q70T, Q80T, Q90T og Q95T. Modellerne vil være tilgængelige i størrelser mellem 43 og 85 tommer.

Disney+ kommer til at være tilgængelig på Samsungs TV i 2020

Samsung fremhæver følgende teknologier på deres QLED TV 2020-modeller:

  • Quantum Dot AI, som kombinerer Samsungs 8K indholdsprocessor med platformen Tizen, som er førende på markedet. Denne feature kan forstørre hvilket som helst indhold, som nu kan vises i en opløsning på over 33 millioner pixels uanset indholdets oprindelige opløsning.
  • Adaptive Picture, som analyserer lysforholdene og indholdet på skærmen og sikrer en høj billedkvalitet, uanset om det er mørkt eller lyst.
  • Active Voice Amplifier, som eliminerer de europæiske brugeres næststørste distraktion, når de ser TV, nemlig baggrundsstøj. Funktionen identificerer automatisk baggrundsstøj og øger tydeligheden i tale og dialog.
  • Objecting Tracking Sound+ (OTS+), som skaber en tredimensionel lydeffekt ved at kombinere flere højtalere på toppen, i siderne og i bunden af TV’et gennem dets unikke AI Algoritme. OTS+ analyserer lyden fra højtalerne og tilpasser automatisk lydniveauet til hændelsesforløbet på skærmen.
  • Q-Symphony, som er en implementering af en multihøjtaler. For første gang nogensinde kommer 2020’s QLED TV’er til at anvende de øvrige højtalere, selv efter at en Samsung Q-Serie Soundbar kobles til, hvilket giver en endnu rigere og fyldigere surroundsound.

Samsung har også annonceret nye opkoblingsfunktioner, som imødekommer et behov hos brugere, der anvender skærmen på flere forskellige måder:

  • Multi-View er til de brugere, som ofte anvender andre enheder, mens de ser TV. Funktionen giver brugerne mulighed for at forlænge deres mobile enhed til en større skærm med 14 forskellige layouts i to forskellige vinduer.
  • Tap View gør det enklere end nogensinde at koble sin smartphone til TV’et. Brugerne kan nu spejle deres mobilskærm til TV’et, uden at enhederne rører hinanden.

The Frame produktlinjen har også nyheder. Lifestyle TV’et kommer nu også i størrelserne 32 og 75 tommer med en ny funktion, auto-curation, som gør det muligt for The Frames Art Store at tilbyde kunstværk, som er i tråd med seerens smag.

Soundbars

Den nye produktlinje af soundbars tilbyder større integrering mellem TV- og lydenheder. Den europæiske produktlinje af Q-Serien inkluderer Q810T, Q76T og Q66T. Gennem Samsungs Acoustic Beam-teknologi og integrerede object-based audio af Dolby Atmos og DTS:X, sikrer Q-Serien, at brugerne får lov at opleve underholdning, som om de selv var en del af indholdet, skriver Samsung i deres pressemeddelelse.

Den nye Samsung S-Serie (S66/67T og S46/47T) beskriver Samsung som værende i et smart og elegant design således at S-Serien perfekt ind i hvilket som helst rum og er perfekt til dem, der elsker musik og premium design.

Kilde: Samsung presse

I samme kategori

Back to top button