Streamingnyt

Endnu en biograffilm får streamingpremiere – Scoob!

- Se hvad den koster her her

Den amerikanske animationsfilm Scoob! får ikke premiere i biograferne, men udkommer eksklusivt til streaming i dag torsdag den 13. august.

Biograferne er ganske vist igen åbne i Danmark, men på grund af den ekstraordinære situation med covid-19, har nogle filmselskaber besluttet, at film, der har været eller skulle have gået i biografen, i stedet kan streames.

Scoob! fortæller historien om, hvordan de bedste venner, Scooby og Shaggy, mødte hinanden og hvordan de, sammen med Fred, Velma og Daphne, startede – den nu berømte – Mysteriebanden. Med hundredvis af eventyr og opklarede mysterier i bagagen, står Scooby og vennerne nu overfor deres største og mest udfordrende mysterium nogensinde: nemlig en sammensværgelse, der planlægger at slippe spøgelseshunden, Cerberus, løs i verden. Mens Mysteriebanden kæmper mod tiden for at stoppe ”hundedommedagen”, opdager de, at Scooby har en hemmelig fortid og en episk skæbne i vente, der er større end nogen nogensinde havde forestillet sig.

Forskellige priser på leje og køb

Scoob! koster 169,- at leje hos Blockbuster, mens Viaplay vil have 189,- . Rakuten har filmen i Ultra HD her koster den også 189,- i leje.

Filmen kan også købes: Her koster den 209,- hos Viaplay, mens både Blockbuster og Rakuten skal have 229,-

”Selvom vores samfund på mange måder er åbnet op igen, er vi fortsat i en ekstraordinær situation, og selvom det er på en trist baggrund, er jeg glad for, at vi sammen med filmselskaberne kan rykke biografen hjem i de danske stuer,” siger Casper Hald, direktør for Blockbuster.

Blockbuster lancerede i foråret biografaktuelle premierefilm på streaming, og Casper Hald forventer, at biograffilm i større omfang lanceres eksklusivt på streaming i fremtiden.

”Baseret på de mange tusinde danskere, der allerede har set en biografaktuel film som streaming hos Blockbuster, er danskerne i den nuværende situation glade for muligheden for at kunne se nye film hjemme i sofaen. Vi er med vores nye CINEMA-kategori klar til, sammen med filmselskaberne, at tilbyde endnu flere filmpremierer hos Blockbuster.”

Kilde: Via Blockbuster presse

I samme kategori

Back to top button