TV-NytTV-Sport

En tradition er slut – Ingen Nytårsskihop på DR 1. januar 2022

For mange danskere så er nytårsskihop en fast bestanddel af nytåret , for nogles vedkommende måske ledsaget af lidt tømmermænd. Nytårsskihop plejer at være en fast bestanddel af de traditionsrige programpunkter på DR nemlig Nytårskoncert fra Wien, Nytårsskihop og Nytårstalen.

1. januar 2022 bliver dog uden skihop på DR1.

DR Skihop tradition siden 1959 med én undtagelse

Konkurrencen i Garmisch-Partenkirchen har været afholdt siden 1953, men vi skal frem til 1959 for at finde premieren på Nytårsskihop på DR TV. Herefter har DR vist det fast uden afbrydelser bortset fra 2008, hvor Skihop-konkurrencen var røget i en sparerunde i DR. Allerede året efter var der skihop på skærmen igen hos DR1.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

DR’s legendariske sportsvært Niels Christian Niels-Christiansen og Henrik Liniger har tegnet sig for hovedparten af kommentering af nytårsdagen på skihopbakken. Men nu må den danske Public Service station altså vente lidt længere med at bringe det nye års første sportsudsendelse.

Hvem viser Nytårsskihop fra Garmisch-Partenkirchen i 2022?

see logoAt DR1 ikke viser Nytårsskihop fra Garmisch-Partenkirchen i 2022 skyldes mere rettigheder end økonomi. Rettighederne til en række vintersports discipliner herunder Skihop har nemlig skiftet hænder fra denne sæson.

Det er Nent Group (Viaplay), der har købt rettighederne, og således kan du finde dit faste nytårsdags indslag med mænd på brædder på streamingtjenesten Viaplay eller på tv-kanalen See, som du nok bedre kender som Xee.

Som vi tidligere har skrevet, så skifter Xee navn til See i forbindelse med at Nent Group overtager kanalen.


t?a=1648236828&as=1115883496&t=1&tk=0&i=1Annonce

I samme kategori

Back to top button