En Frisk Start på 2012 med Kanal 4

| tirsdag 20. dec, 2011 20:12 | 0 Kommentarer

Kia Liv på JulemærkehjemmetMangler du inspiration til at lave en radikal ændring i klædeskabet, kærligheden, karrieren eller køleskabet? – Fortvivl ikke for der er hjælp og gode råd på vej fra kanal 4 i januar måned. Under temaet ”EN FRISK START” leverer Kanal 4 nemlig en uimodståelig tv-pakke fyldt med gode råd og tips til, hvordan du får opfyldt dine nytårsforsætter. Glæd dig blandt andet til premieren på ”Kia Liv på Julemærkehjemmet”, hvor vi følger Kia Liv og børnenes seje kamp mod overvægten. Få tips til en ny tøjstil med Trinny og Susannah, stilsultanen Gok Wan og få mentalt overskud i 2012 med verdens førende og mest inspirerende coach Tony Robbins.

Det er aldrig for sent at ændre kurs og lave om på sit liv. Det er en filosofi, som Kia Liv selv gør brug af, når hun flytter på Julemærkehjemmet i Skælskør og bor sammen med 48 børn i 10 uger. Kia Livs mål er ikke bare at tage kampen op mod egen overvægt men lige så meget at få skabt fokus på fedmeproblemet generelt og den mobning, som børn udsættes for.

Det er en proces, der sætter følelserne i spil hos Kia Liv, for lige så stor som glæden er for at komme i gang og smide de overflødige kilo, lige så meget fylder frygten også hos hende. Hvad nu hvis det hele skulle fejle? Der kæmpes derfor med blod, sved og tårer og med hjælp fra børnene Mathilde, Alberte, Simon og Tobias giver Kia Liv sig fuldt ud. Hvordan udfaldet bliver, kan Kanal 4-seerne følge i ”Kia Liv på Julemærkehjemmet”, der har premiere mandag den 2. januar kl. 21.00.

Maden kommer også i fokus i den nye dokumentar ”Fra spiseforstyrrelse til frihed”. Her kæmper otte mennesker på et behandlingssted i Texas for at komme på ret køl igen efter et helt liv med overspisning, anoreksi og bulimi. Med terapeut Tennie McCarty i spidsen skal de under- og overvægtige igennem 42 intense dage for at nå deres mål om et lettere liv.

Men det er ikke altid på madfronten, at forandringerne efterlyses. Garderoben trænger måske også til et frisk pust? Og hvem ved det bedre end Kanal 4’s egne livstilseksperter – nemlig Trinny og Susannah. I ”Trinny og Susannahs makeover mission” er de to stilguruer rejst til Belgien for at dele deres gode råd om, hvad der klæder kroppen bedst og gør den mere lækker.

Der er også nye afsnit og ny inspiration at hente hos Gok Wan i ”How To Look Good Naked”. Den altid glade stilsultan udfører igen forunderlige forvandlinger på en række kvinder, der lider under et kropsligt selvhad, og vel at mærke helt uden brug af Botox og skalpel.

”Tilbage til livet med Tony Robbins” hjælper den amerikanske coach Tony Robbins en række udvalgte personer, der af forskellige årsager er låst fast i håbløsheden og behøver Tonys hjælp til selvhjælp for igen at magte livet. Der er masser af inspiration at hente for Kanal 4’s seere til, hvordan man selv kan vende sit liv i en mere positiv retning.

Blandt Tonys mere kendte klienter findes tennisdronningen Serena Williams og Hollywood-skuespilleren Hugh Jackman, men Tony høster stort set anerkendelse fra alle verdenshjørner i den amerikanske medie- og selvhjælpsindustri.

“EN FRISK START” går i luften fra mandag den 2. januar og kører frem til søndag den 22. januar 2012 på Kanal 4.

En ”FRISK START” line up ser således:
”Kia Liv på Julemærkehjemmet” – fra mandag den 2. januar kl. 21.00 
”Fra spiseforstyrrelse til frihed” – fra mandag den 2. januar kl. 22.00 
”Trinny og Susannahs makeover mission: Belgien” – hver tirsdag til torsdag kl. 20.00 
”Tilbage til livet med Tony Robbins” – fra torsdag den 5. januar kl. 21.00 
”How To Look Good Naked” – fra torsdag den 5. januar kl. 22.00

Del på:

Gemt under:: TV-Nyt