Streamingnyt

Empire sæson 2 fra torsdag 24. september på Viaplay

empirePå torsdag åbnes portene til Empire Entertainment igen, når Viaplay, Nordens førende streamingtjeneste, byder successerien Empire velkommen tilbage. USA´s mest sete serie vender tilbage torsdag d 24 september, et døgn efter premieren i USA – og den er fyldt med intriger, dramatik og musik i verdensklasse.

– Empire sæson 1 er den mest fremgangsrige premiere på Viaplay nogensinde, og forventningerne er skyhøje til sæson 2 – som kun kan ses eksklusivt hos os. Jeg ser meget frem mod at fortsætte med at tage del i denne geniale dramaserie, som kombinerer farverige karakterer, musik og handling på en enestående måde, siger Lina Brounéus, COO Content på Viaplay

Sæson 2 starter tre måneder efter den chokerende anholdelse af Lucious Lyon. Velvidende om at Lucious ikke vil være anholdt længe skyr Cookie og hendes allierede ingen midler i kampen om at overtage Empire. Men imens familien Lyon bliver ved med at bekæmpe hinanden, venter en endnu større trussel udefra, der kan hjælpe med at forene familien – en gang for alle.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

Empire indgår i konceptet Viaplay Premiers og består af 18 afsnit. Den 24 september starter sæson 2, eksklusivt på Viaplay, for siden at fortsætte med et nyt afsnit hver uge, en dag efter at afsnittet er blevet vist i USA.

Kilde: ViaplayEmpire, Sæson 1 – Viaplay trailer
Empire, Sæson 1 – Viaplay trailer


 

I samme kategori

Back to top button