StreamingnytTV-Nyt

EM Svømning på TV 2 Sport og TV 2 Play

foto: Claus Fisker / Scanpix / TV 2

EM i svømning i London handler både om medaljer og OL-deltagelse for de danske svømmere. TV 2 SPORT finder det vandtætte kamera frem og sender direkte fra bassinet, hvor Danmarks bedste svømmere har kurs mod ædle metaller og Rio 2016.

I alt ti danskere deltager i EM i svømning, som foregår i Aquatics Centre i London. Mesterskaberne er særligt vigtige i år, da svømmerne dels kæmper om at blive Europas hurtigste, dels for at kvalificere sig til OL i Rio i august.

En af dem, der allerede har sikret sig en billet til Rio 2016, er Jeanette Ottesen, som rejser til England for at vinde medaljer og afprøve nye elementer før Rio.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

– Jeg glæder mig! Jeg har arbejdet med nye spændende ting og skal teste dem af til EM og se, om de virker, og om det er noget, jeg kan bruge til OL. Jeg svømmer altid for at vinde medaljer, så det gør jeg selvfølgelig også til EM, fortæller Jeanette Ottesen.

Stærke svømmere
Udover Jeanette Ottesen deltager Rikke Møller Pedersen, Mie Nielsen, Pernille Blume, Anton Ipsen, Viktor Bromer, Søren Dahl, Julie Kepp Jensen, Sarah Bro og Emilie Beckmann ved EM.

Det er således et hold med rutinerede verdensnavne og talenter på vej frem, der er udtaget af Dansk Svømmeunion, som har et håb om, at listen over danske svømmere til OL kan vokse med yderligere et par navne efter EM i London.

– Vi har set et godt potentiale hos de yngre svømmere i foråret, og det kan bestemt ikke udelukkes, at vi vil komme til at opleve et par svømmere levere resultater med et OL-perspektiv, siger sportschef i Dansk Svømmeunion, Lars Green Bach.

Svømmerne får desuden følgeskab af Andreas Sargent Larsen og Martin Bang Christensen, der deltager i synkronudspring.

EM i London kan følges direkte på TV 2 SPORT og TV 2s streamingtjeneste TV 2 PLAY. TV 2 SPORTs Michael Stærke kommenterer sammen med tidligere elitesvømmer Mette Jacobsen.

Der sendes første gang fra London 16. maj kl. 11.00 på TV 2 SPORT og TV 2 PLAY.

Kilde: TV 2

I samme kategori

Back to top button