TV-Nyt

EM Håndbold 2020 – TV Guide

EM i håndbold finder sted i Sverige, Østrig og Norge fra 9. til 19. januar. Du kan se kampe på TV 2, TV 2 Sport og den nye TV 2 Sport X, ligesom hele turneringen dækkes på TV 2 Play.

Det danske herrelandshold løber på banen i Malmö Arena for at spille de indledende gruppekampe ved EM, og det vil i høj grad føles som en hjemmebane. Syv ud af ti solgte billetter til slutrunden i arenaen er solgt til danske tilskuere, oplyser Malmö Arena til det dansk-svenske medie News Øresund.

Danmark tager hul på EM 11. januar, hvor Island venter i den første gruppekamp. Derefter venter Ungarn og Rusland. To hold i hver gruppe går videre til mellemrunden. Alle Danmarks kampe vises på TV 2.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

Under dækningen af EM er Morten Ankerdal gennemgående vært omkring de danske kampe, og Claus Møller Jakobsen og Daniel Svensson er eksperter i studiet.

Kommentatorerne til de danske kampe – og mange andre – er den dynamiske duo Thomas Kristensen og Bent Nyegaard. Derudover dækker Stine Bjerre Mortensen, Heidi Møller Eskildsen, Ulrik Wilbek, Anders Eggert, Nicolej Krickau, Peter Bruun Jørgensen m.fl. slutrunden.

EM Håndhold 2020 – TV Guide

Ingen TV-Tider pt.

Der kan ses yderligere kampe på TV 2 Play kanaler.


I samme kategori

Back to top button