EM fodbold 2-1 til TV 2

| onsdag 18. jan, 2012 12:13 | 0 Kommentarer

Når det danske fodboldlandshold lørdag 9. juni indleder EM-slutrunden i fodbold, sker det på TV 2. Både Danmarks åbningskamp mod Holland og fortsættelsen mod Portugal bliver nemlig vist direkte på hele Danmarks hjemmebane, TV 2.

– Det er vi rigtig glade for, siger TV 2s sportschef, Frederik Lauesen, og fortsætter:

– Det er dejligt, at vi har sikret os to af Danmarks tre gruppekampe, fordi det er de eneste danske kampe, vi er sikre på at have. Danmark er kommet i en super stærk gruppe, så chancerne for, at de går videre, er jo langt fra en selvfølge. Men selvfølgelig er dansk succes til glæde for både os og DR1, som vi deler slutrunden med.

DR1 sender Danmarks tredje gruppekamp mod Tyskland, ligesom de skal vise Danmarks kvartfinale, hvis det lykkes for Morten Olsens tropper at gå videre fra gruppespillet. Kommer Danmark i semifinalen, kan den ses på TV 2, mens EM-finalen søndag 1. juli bliver vist på begge kanaler.

Glæden på TV 2 over EM-fordelingen skyldes også, at TV 2 har sikret sig Englands tre gruppekampe mod Frankrig, Sverige og Ukraine, ligesom det er TV 2, der viser åbningskampen mellem Polen og Grækenland.

EM-slutrunden spilles fra 8. juni til 1. juli i Polen og Ukraine, men inden det spiller Danmark tre testkampe – mod Rusland, Brasilien og Australien. Kampene mod Rusland og Australien bliver vist direkte på TV 2 henholdsvis onsdag 29. februar og lørdag 2. juni.

Kilde: TV 2

Del på:

Gemt under:: TV-Nyt