Branche-Nyt

Elisabeth Monrad-Hansen bliver ny leder for Allente Danmark

Den nordiske TV-distributør Allente udnævner HR-direktør Elisabeth Monrad-Hansen som ny leder for Allente Danmark med virkning fra 1. april. – Elisabeth har et stort drive og er god til at tænke nyt. Begge dele passer rigtig godt til det danske marked, siger Jonas Gustafsson, adm. direktør i Allente.

TV-distributøren Allente (sammenlægningen af Viasat og Canal Digital) ændrer nu i ledelsen, når den nuværende HR-direktør Elisabeth Monrad-Hansen overtager ledelsen i Danmark efter Hanne Witthøft, som forlader Allente for at påtage sig en ekstern rolle. Mia Vangsgaard, som i dag er HR-ansvarlig i Norge, indtræder som konstitueret HR-direktør for Allente.

Marked i vækst

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

Som chef for Allente Danmark bliver Monrad-Hansen ansvarlig for salg, kundeoplevelse og kundeservice på det danske vækstmarked. Foruden parabol-tv-løsninger tilbyder Allente streaming-tjenester, hvilket er blevet godt modtaget af kunder, som ønsker adgang til kabel-kanalerne gennem streaming og derved undgår behov for en tv-boks eller parabolantenne.

– Det danske marked er helt i front, når det gælder digitalisering, og vi ser derfor et stort potentiale for videreudvikling af vores tjenester. Det bliver meget spændende at følge, hvordan Elisabeth i spidsen for Allente i Danmark vil præge markedet. Jeg vil gerne takke Hanne for hendes uvurderlige indsats i Allente. Samtidig hilser vi Elisabeth varmt velkommen og ønsker hende held og lykke i den nye rolle, siger Mahmoud Mustapha, CCO for Allente.

– Det har været et stort privilegium at arbejde sammen med Hanne Witthøft, og jeg ønsker hende rigtig god vind på den videre rejse. Nu får vi Elisabeth Monrad-Hansen på banen. Elisabeth har et stort drive og er god til at tænke nyt. Begge dele passer rigtig godt til det danske marked. Jeg ser frem til at følge udviklingen i Danmark under hendes lederskab, siger Jonas Gustafsson, adm. direktør i Allente.

– I Allente har vi altid ønsket at fremme den interne mobilitet i vores rekrutteringsprocesser. Jeg er glad for, at det også gælder for mig selv, og at jeg nu får muligheden for at tage et stort skridt ind i den kommercielle del af virksomheden. At jeg får denne mulighed sammen med vores fantastiske team i Danmark, kan kun beskrives som ren luksus, siger Elisabeth Monrad-Hansen, som kommer fra Norge, og som nu vil flytte til København på deltid.

Monrad-Hansen tiltræder rollen som chef for Allente Danmark den 1. april 2022.

Kilde: Allente presse

I samme kategori

Back to top button