TV-Nyt

El Clásico: Barcelona – Real Madrid på TV 2

TV 2 fejrer sit køb af fodboldrettigheder med et ekstraordinært tilbud i december til seerne. Det sker når man i aften (18/12) klokken 20.00 sender  El Clásico fra Camp Nou i Barcelona på TV 2 hovedkanalen.

Det er sæsonens første El Clásico, som blev udsat tidligere på efteråret på grund af uroligheder i Barcelona.

Kampen på TV 2 er naturligvis også for at reklamere for den nye TV 2 Sport X tv-kanal,  der lanceres 4. januar. TV 2 SPORT X kommer sammen med TV 2 PLAY kommer til at vise cirka 20 ugentlige fodboldkampe med nogle af verdens største fodboldstjerner fra La Liga og Serie A.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

– Vi synes, der er grund til at markere og fejre vores stærke fodboldrettigheder og den kommende sportskanal, og derfor har vi ekstraordinært købt kampen til TV 2s hovedkanal. Det er første gang i knap 24 år, at El Clásico kan ses på en hovedkanal i Danmark, så det er en helt særlig begivenhed, når vi 18. december blænder op for kampen, siger TV 2s sportschef, Frederik Lauesen.

Transmissionen af El Clásico betyder, at familiejulekalenderen ’Tinka og Kongeslottet’ denne dag sendes klokken 19.30 på TV 2 og klokken 20.00 på TV 2 CHARLIE – og selvfølgelig på TV 2 PLAY, når det passer ind i familiens rytme.

Læs mere om hvilke tv-udbydere der har TV 2 Sport X her

Læs mere om TV 2 Sport X på TV 2 Play her

Kilde: TV 2 presse

Prøv C More med Britbox indhold til 0 kr. i 14 dage
Bestil her reklame-link

I samme kategori

Back to top button