TV-NytStreamingnytBranche-Nyt

Strive Sport lukker i Danmark – TV 2 overtager rettighederne

TV 2 køber rettighederne til La Liga, Serie A og Major League Soccer (MLS) fra Strive Sport i Danmark. TV 2 kommer således til at sidde på rettighederne til samtlige kampe fra de spanske, italienske og nordamerikanske ligaer med virkning fra opstarten af den nye sportskanal TV 2 Sport X i januar 2020.

Aftalen betyder at streamingtjenesten Strive Sport lukker i Danmark. Strive Sport blev lanceret i august 2018 som følge af, at de skandinaviske fodboldfans risikerede at miste både La Liga og Serie A.

Ligaerne vil blive sendt parallelt på TV 2 og Strive Sport resten af året og en kort periode efter årsskiftet. Eksisterende Strive-kunder bliver tilbudt rabat på abonnement hos TV 2 i forbindelse med opstarten af den nye sportskanal den 4. januar.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

TV 2’s hidtidige aftale gav mulighed for visning af i alt fire ugentlige fodboldkampe fra Spanien og Italien og én El Clásico om året.

Aftalen løber i 18 måneder frem til slutningen af sæsonen 2020/21. La Liga, Serie A og MLS bliver tilgængeligt på den nye kanal TV 2 Sport X, som lanceres den 4. januar, samt på TV 2 Play.

– TV 2 har fulgt det, vi har bygget op med Strive, og jeg er glad for, at de her rettigheder havner på så erfarne hænder. La Liga, Serie A og MLS vil fortsat udvikle sig som en vigtig del af TV 2s satsning med TV 2 Sport X, siger Kristian Hysén, administrerende direktør for IMG, som driver Strive Sport.

– Vi har fået en smagsprøve på både La Liga og Serie A i det forgangne år, og vi kan heldigvis konstatere, at vores seere og brugere har taget godt imod tilbuddet. Den seermæssige opbakning til vores dækning af spansk og italiensk fodbold ligger langt højere end seertilslutningen til tidligere spanske og italienske kampe på andre sportskanaler. Derfor er tiden inde til næste træk, hvor vi går all in på de spanske og italienske fodboldligaer, siger Frederik Lauesen, TV 2s sportschef.

Strive Sport kunder tilbud

  • – Første 14 dage helt gratis
  • – Efterfølgende seks måneder til 79 kr./md. (normalpris 179 kr./md.

    Herefter kan man vælge at fortsætte med fuld adgang til TV 2 PLAY (179 kr./md.) eller vælge livekanalen TV 2 SPORT X (49 kr./md.), der viser La Liga og Serie A

Kilde: Strive Sport presse

I samme kategori

Back to top button