Nyheder

EISA Awards 2019-20

Så er det igen den tid på året, hvor EISA  (European Imaging and Sound Association) uddeler sine årlige priser de bedste produkter herunder for tv og video hardware.

Som sædvanlig, så deles der priser ud i en række kategorier, der spreder dem bredt blandt producenterne.

Herunder kan du se vinderne i udvalgte kategorier.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

EISA Vindere TV

Skærmbillede 2019 08 15 kl. 07.08.25Skærmbillede 2019 08 15 kl. 07.08.36EISA vindere Home Theater

Skærmbillede 2019 08 15 kl. 07.09.11Skærmbillede 2019 08 15 kl. 07.09.23EISA vindere Soundbars

Skærmbillede 2019 08 15 kl. 07.09.35

I begrundelsen for prisen til OLED804 siger EISA-juryen: »Philips TV leverer OLED-billedekspertise og designflair til en fornuftig pris med 555OLED804. I dets hjerte slår en ny udgave af mærkets P5-motor; nu med dual chip. Denne 55”-model er ensbetydende med forbedrede detaljer i skygger og farvehåndtering. Det er perfekt til alle HDR-kilder (understøtter både HDR10+ og Dolby Vision), mens Perfect Natural Reality løfter enhver kilde til HDR-kvalitet. Og føj så Philips’ eksklusive Ambilight-baggrundsbelysning til for en endnu større oplevelse samt Dolby Atmos-audio og det indholdsrige Android TV: Så har du et TV som simpelthen oser af værdi for pengene.«

OLED+ står for det ypperste i Philips TV’s line-up. Her får du den ultimative billedkvalitet i kombination med enestående lyd fra de indbyggede, skræddersyede lydsystemer fra Bowers & Wilkins.

Årets Home Theatre TV på 65” er Philips’ 2019-flagskib og det vil blive præsenteret på IFA, når Philips torsdag 5. september holder pressemøde i Hall 22. Det kommer på markedet fra midten af september.
EISA-juryen siger i begrundelsen for prisen: »Med dens 65”-skærm og enestående lyd leverer Philips’ topmodel inden for OLED-TV en uimodståelig biografoplevelse. Nøglen til dette er lydsystemet som Bowers & Wilkins har designet. Det udnytter mærkets skræddersyede tweeter-on-top-teknologi sammen med venstre/center/højre-højtalere til at skabe en dynamisk, komplet lyd som suppleres med Dolby Atmos. Intet andet fladskærms-TV lyder som det! Det skal tilføjes, at den banebrydende lyd, Philips’ raffinerede billedkvalitet takket være tredje generations P5-processoren – som både understøtter Dolby Vision og HDR10+ – samt det unikke design, der placerer soundbaren på en fod af børstet aluminium fro at vise designstil. I ét ord? Betagende.«

LG OLED TV blev kåret til EISA BEST PREMIUM OLED TV 2019-2020, hvilket betyder, at LG OLED TV har vundet kategorien otte år i træk. Den største 65’’ model i LGs E-serie af OLED-tv’er, som tidligere i år vandt iF Design Awards Gold Award, drives af LGs anden generations intelligente billedprocessor ? (Alpha) 9. Processoren leverer AI-forbedret billed- og lydkvalitet baseret på den uendelige kontrast og præcise farvegengivelse, som LGs OLED-teknologi er kendt for. EISA-juryen hyldede OLED 65E9s stilrene design, der har gennemsigtigt glas for at give indtryk af, at skærmen svæver frit i luften.

LG NanoCell TV AI ThinQ modtog prisen EISA SMART HOME TV 2019-2020 for sin fremragende billed- og lydydelse, der er baseret på NanoCell displayteknologi, Full Array Local Dimming (FALD) og anden generation ? (Alpha) 7-processor.

LG Soundbar SL8YG og bærbare højttaler LG XBOOM Go (PK7) vandt i kategorierne EISA SOUNDBAR 2019-2020 og EISA MOBILE SPEAKER 2019-2020 for deres enestående lydkvalitet, som er er et resultat af LGs samarbejde med den berømte britiske leverandør af high-end lyd, Meridian.

”Vi er meget glade for, at vores innovative lyd- og TV-produkter anerkendes af en så respekteret og betroet organisation som EISA. Vi vil fortsætte med at øge vores investeringer i innovationer for fortsat at gøre folks liv bedre og kunne tilbyde forbrugerne intelligente hjemmeunderholdningsløsninger,” siger Brian Kwon, administrerende direktør for LG Mobile Communications og LG Home Entertainment.

Læs mere om vinderne med videre på https://www.eisa.eu/awards/

Kilde: EISA, Philips, LG

I samme kategori

Back to top button