Nyheder

Efterlyst kærlighed – ny reportageserie på DR3

Efterlyst kærlighed DR3DR3 hjælper fem modige danskere med at efterlyse, opspore og finde den person, som de ikke har kunnet få ud af hovedet. De har alle det til fælles, at de har mødt en person, som de har følt en særlig tiltrækning til, men aldrig lærte at kende, fordi de ikke greb chancen, mens den var der.

De fem personer, der tabte kærligheden af syne, vil nu – med DR3 som wingman – gå på jagt efter den særlige person, som sidder fast i deres tanker. De trodser generthed og fordomme og sætter alle sejl ind for at få en afklaring på, om kemien er gengældt. Det bliver en rejse mod alle odds og med meget få spor, men med en pointe om at turde at gribe chancen, når den opstår.

”Jeg tror, de fleste af os har prøvet at møde eller have øjenkontakt med et andet menneske, hvor der var masser af gnister og lyst til at lære dem at kende, men så mister vi modet eller øjeblikket af hænde, og pludselig er det for sent. Med ’Efterlyst kærlighed’ hylder vi dem, der tør tage øjeblikket tilbage og ændre deres handlingslammelse til handlekraft. På DR3 håber vi, at serien kan inspirere vores brugere til at turde stå ved deres følelser og opsøge kærligheden,” siger redaktør Trine Skovgaard fra DR3.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

DR3 hjælper den svære kærlighed på vej

Der findes et hav af muligheder for at finde kærligheden i dag. Datingindustrien er eksploderet, og det at lede efter kærligheden via internettet er mere populært end nogensinde før. Men alligevel har der aldrig været flere singler i Danmark, end der er lige nu.

I de seks programmer vil DR3 hjælpe den svære kærlighed på vej ude i virkeligheden. Programserien sætter dating-apps på standby og fokuserer i stedet på kemi og gnister, som kan opstå ude i den virkelige verden. Det kan være en svær opgave selv at finde den tabte kærlighed, så derfor hjælper DR3 nu en række danskere med at finde modet frem og kaste sig ud i at efterlyse og forhåbentlig opspore den uforløste kærlighed.

I løbet af programserien følger vi deres eftersøgning og tanker om, hvad der muligvis kan vise sig at være den eneste ene. De vil efterlyse deres ukendte crush på alle tænkelige måder – lige fra avisannoncer, radio- og tv-stationer, internetopslag, til de mere kreative metoder som fantomtegnere og teologer og hjælp fra bandet Phlake.

De fem medvirkende

  • Fillip er 44 år, gymnasielærer fra Bornholm, som leder efter en tysk teolog, han har mødt på en tur til Berlin med sine elever i maj 2015.
  • William er 19 år, gymnasieelev fra Lyngby, som leder efter en pige, han spottede til en Phlake-koncert i maj 2016.
  • Louise er 29 år, butiksassistent fra Ringkøbing, der leder efter en kunde, hun så, da hun arbejde i Lidl i 2012.
  • Zenia er 41 år, fra Stenlille, og leder efter en mand, hun mødte, da hun i juni 2016 var ude at handle i sin lokale Fakta.
  • Signe er 22 år, og hun leder efter en fyr, hun mødte, da hun som kun 11- årig var på ferie med sine forældre i Frankrig.

Første program af ‘Efterlyst Kærlighed’ har forpremiere på DR TV søndag den 15. januar og kan ses på DR3 mandag den 16. januar klokken 21.30. De efterfølgende fem uger kan programserien ses samme tid og sted.

I samme kategori

Back to top button