TV-Nyt

Efteråret på Discovery Channel

BEAR GRYLLS: GET OUT ALIVE OG ULTIMATE SURVIVORS

Overlevelseseksperten og -ikonet Bear Grylls er i efteråret tilbage på Discovery Channel i hele to nye adventureprogrammer. I det ene program, ”Get out Alive”, har han et hold af vovehalse med sig, når han er vært for en barsk outdoor-konkurrence, hvor en række par dyster i overlevelsens kunst med Bear på sidelinjen. Hvem kan formå at gå i Bears fodspor og blive kåret som de ultimative vindere af konkurrencen?

Bear prøver også selv overlevelsesfærdighederne af, når han kigger tilbage på, analyserer og selv gennemlever nogle af historiens mest ekstreme overlevelsesscenarier i det halsbrækkende og tempofyldte program ”Ultimate Survivors”

MAERSK: BUILDING THE WORLD’S LARGEST SHIP

I samarbejde med Maersk har Discovery Channel skabt en storslået programserie om byggeriet af verdens største skib, Maersk Lines 400 meter lange Triple-E containerskib. Med eksklusive optagelser dokumenteres alle skibets faser, lige fra design af skibets unikke skrog til konstruktionen af Triple-Es enorme motorer og propeller, de sikkerhedsmæssige systemer og ikke mindst jomfrurejsen på Asien-Europa-ruten.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

Serien fokuserer også på den menneskelige side af Triple-E og zoomer ind på livet hos nogle af dem, der er en del af skibet: Skibsingeniøren, site-teamet, der fører tilsyn med byggeriet, og kaptajnen, der øver sig på sin nye rolle og i sidste ende sejler det første Triple-E containerskib ud på jomfrurejsen.

STIG SEVERINSEN: THE MAN WHO DOESN’T BREATH

Den danske fridykker Stig Severinsen satte sidste år verdensrekord i at holde vejret længst tid under vand. Rekorden lød dengang på imponerende 22 minutter, og Discovery Channel var med på sidelinjen i programmet, ”Superhuman Showdown”. Nu har Stig en ny mission. Denne gang vil han forsøge at slå rekorden i at holde vejret længst svømmende under is i havet omkring Grønland.

Det kræver ekstrem dygtighed, utrolig dedikation, intens træning og ikke mindst en evne til at overvinde de umiddelbare begrænsninger i den menneskelige fysiologi. Stig benytter sig af et begreb, han kalder ”breatheology”, som er træning af krop og sind gennem meditation, yoga og fysisk træning. Klarer han den umiddelbart uoverkommelige mission?

Nogle af Discovery Channels mest populære serier vender tilbage med helt nye afsnit som f.eks.

DYNAMO: MAGICIAN IMPOSSIBLE Den BAFTA-nominerede og prisbelønnede serie ”Dynamo: Magician Impossible” vender tilbage med endnu flere fascinerende tricks end tidligere. I denne sæson tager Dynamo på eventyr i New York, Sydafrika, Ibiza og England og fortsætter med at tryllebinde alle, han kommer i kontakt med. Følg med, når han udøver imponerende close-up magi med skuespilleren Samuel L. Jackson, spiller pool som ingen anden med Keith Lemon og udfører et halsbrækkende trick med et spyd foran den olympiske guldmedaljevinder, Jessica Ennis.

WHEELER DEALERS I 10. sæson af Discovery Channelklassikeren ”Wheeler Dealers” rejser Mike Brewer og Ed China land og rige rundt for at finde biler, de kan købe, sætte i stand og sælge. Mike tager blandt andet til USA for at finde bedstefaderen til 4-hjulstrækkeren, men han må se i øjnene, at en række omfattende reparationer og store transportudgifter muligvis vil spænde ben for hans profit. Desuden tror Mike, han har fundet en vinder, da han opdager en billig Nissan Skyline-supercar. Men kan Ed forvandle den moderne klassiker til en hjemmelavet ”driftracer”? Og hvad med den klassiske Ford Mustang, som Steve McQueen gjorde berømt i filmen ”Bullitt”? Kan Ed udføre mirakler igen?

GOLD RUSH Tag med Hoffman-holdet, når de vender tilbage til Alaskas iskolde vildmark for at fortsætte deres desperate jagt efter guld. I mere end to år har minearbejdere kæmpet mod defekt udstyr, interne stridigheder og Moder Naturs udfordringer i deres jagt på lykkens gudinde, som kan ændre deres liv for altid. Den ambitiøse duo er fast besluttet på at finde ti gange så meget guld som i sidste sæson og har fordoblet størrelsen på Klondike-driften med dobbelt så meget udstyr og dobbelt så mange medarbejdere, så de kan udgrave to områder med guldholdig jord. Bliver det en succes, eller vil presset for at nå deres mål drive en kile ned mellem holdene?

I samme kategori

Back to top button