Branche-Nyt

Eesy – YouSee ejer Nuuday lancerer nyt mobilselskab

Eesy – YouSee ejer Nuuday lancerer nyt mobilselskab. Eesy er for dem, der bare har brug for et simpelt mobilabonnement til en skarp pris med fri tale og mulighed for at skrue op for datamængden efter behov. Ingen binding, ingen gebyrer og ingen tillægsydelser – bare mobil. Eesy tilbyder et abonnement med fri tale og 15 GB data i Danmark + 10 GB i EU til 99 kr. Har man brug for mere data, kan man for 20 kr. fordoble datamængden.

”Vi har glædet os meget til at sende eesy på markedet. En enkel mobilløsning på et stærkt 4G netværk med dækning i hele Danmark til en konkurrencedygtig pris. Med eesy imødekommer vi dermed den kundegruppe, der foretrækker en ligetil mobilløsning uden tillægsprodukter, men samtidig gerne vil være sikre på at have et hurtigt og stabilt netværk,” siger Michael Moyell Juul, CEO i Nuuday.

Eesy er et fuldt digitalt teleselskab, der matcher forbrugernes digitale hverdag, hvor mange ønsker at betjene sig selv online. Med lanceringen af eesy fuldender Nuuday, der bl.a. også står bag YouSee og Telmore, udbuddet af mobilløsninger med tre forskellige brands, der dækker de forskellige behov og ønsker til mobiltelefoni, som danskerne efterspørger. Dermed står Nuuday med ca. 2 mio. private mobilkunder som landets største teleselskab endnu stærkere på det konkurrenceprægede danske mobilmarked.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

Eesy er udviklet i Nuuday, og det har fra første tanke været målet at skabe et brand, der gør det så let at være kunde som overhovedet muligt.

”Vores tilgang har været enkelhed fra allerførste dag. Det skal være enkelt og nemt for kunden, som samtidigt kan nyde godt af de fordele, der er ved at være en del af en større koncern med lang erfaring og viden om mobilmarkedet,” siger Jens Grønlund, direktør for Nuudays digitale brands.

I spidsen for eesy står Anders Kjær-Jensen, der er hentet internt i Nuuday, hvor han har været i otte år og dermed har et indgående kendskab til det danske mobilmarked.

Læs mere om det nye mobilselskab på www.eesy.dk.

Kilde: Nuuday presse

Prøv C More med Britbox indhold til 0 kr. i 14 dage
Bestil her reklame-link

I samme kategori

Back to top button