Streamingnyt

Dystopia – Viaplay på vej med psykologisk gyser

Optagelserne til en ny svensk Viaplay Original er netop begyndt. Dystopia, som serien hedder, er en psykologisk gyser med bl.a. den danske skuespiller Jonathan Harboe kendt fra TV-serien ’Sjit Happens’. Dystopia består af otte episoder og får premiere på Viaplay i 2021.

Optagelserne til den nye svenske Viaplay Original Dystopia er netop begyndt i skovene udenfor Lindesberg vest for Stockholm. Handlingen udspiller sig på en forladt fabrik, hvor en gruppe venner er i gang med at arrangere et stort postapokalyptisk live rollespil – et spil der fremkalder mørke kræfter både i- og uden for gruppen.

Den danske skuespiller Jonathan Harboe har en stor rolle i Dystopia.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

”Jeg har tidligere lavet psykologiske gysere, og det er en fed genre at arbejde med. Derudover har jeg også længe gerne ville arbejder sammen med instruktøren Richard Jarnhed, så da han spurgte, om jeg ville være med, takkede jeg ja med det samme”, siger Jonathan Harboe.

Ud over Jonathan Harboe ses svenske skuespillere som Madeline Martin, Happy Jenkell, Jonathan Hedenberg og Johan Hafezi på castlisten.

Dysopia er baseret på en original idé af instruktør Richard Jarnhed og producent Lotta Westbarg, som tidligere har produceret for Viaplay.

”Det kræver ikke kun modige seerere at se psykologiske gysere; det kræver også mod at investere i genren, som er præget af en utrolig hård international konkurrence. Det er derfor med stolthed, at jeg kan sige, at Viaplay er ved at blive førende inden for denne genre, som er utrolig vigtigt for at nå de unge seerere”, fortæller Filippa Wallestam, EVP og Chief Content Officer hos NENT Group.

Serien produceres af Jarowskij.

Kilde: Nent Group presse

t?a=1648236828&as=1115883496&t=1&tk=0&i=1Annonce

I samme kategori

Back to top button