TV-Nyt

Dybvad & Olsen bestemmer på ZULU

Fra 20. januar er det hovedkræfterne bag stand-up-showet ”Dybvaaaaad”, Tobias Dybvad og Rasmus Olsen, der får magten over ZULU. De har besluttet sig for de film, serier og programmer, de vil dele med alle ZULU-seerne, og de sørger for at præsentere TV2_zulu_logodem nøje. Hver aften kl. 21.00 mandag – lørdag kan seerne blive meget klogere på, hvad drengene bag ”Dybvaaaaad” elsker af tv.

Dybvad og Olsen byder blandt andet på stand-up med skuespiller og komiker Patrice 0’Neal, der lægger salen ned med humor og masser af selvironi. Også Chris Rock er klar med sin særlige humor, der bestemt ikke er for sarte sjæle. I stand-up-showet tager Rock sociale og politiske emner op og sørger for at give de ansvarlige et par ord med på vejen.

Komedier, satire og mere stand-up
Der er også film på programmet, og seerne kan blandt andet glæde sig til komedien ”Anchorman” med Will Ferrell i hovedrollen. Her får byens mest populære studievært, Ron Burgundy, pludselig konkurrence fra en uventet kant, og Ron må kæmpe om den prestigefyldte plads som nyhedsoplæser. 

Jim Carrey kommer også på banen i komedien ”Evigt solskin i et pletfrit sind”, hvor Joel og hans kæreste Clementine er gået fra hinanden. Pludselig får Clementine slettet alle erindringer om parrets stormfulde forhold, og selvom Joel også desperat ønsker at glemme fortiden, bliver han konfronteret med alle minderne. 

Seerne kan også se frem til engelsk satire, endnu mere stand-up og populære komedieserier, når Dybvad og Olsen bestemmer. 

Kilde: TV 2

I samme kategori

Back to top button