TV-Nyt

DR1 sender kvindelandsholdets EM semifinale mod Norge

fodboldligaerDet er lykkedes DR at erhverve sig rettighederne til at sende Danmarks semifinale ved EM i Sverige, så nu kan alle danskere glæde sig til at se kvindelandsholdets kamp mod Norge i morgen på DR1.

Landsholdskvinderne slog favoritterne fra Frankrig ud på straffespark ved EM i Sverige og er klar til semifinalen mod Norge. Kampen om finalepladsen spilles i morgen aften i Idrottsparken i Norrköping, og alle danskere har nu mulighed for at se kampen, der vises direkte på DR1. EM-finalen på søndag, der forhåbentlig bliver med dansk deltagelse, vil også blive vist direkte på DR1.

Startfløjtet til semifinalen mellem Danmark og Norge i morgen lyder kl. 20.30, men allerede fra kl. 20.00 er der optakt med vært Maja Rosager i studiet. På Idrottsparken i Norrköping vil DRs fodboldkommentator Andreas Kraul og medkommentator Lene Terp være på plads og guide seerne igennem til finalen.

På søndag kan vi stå med en finale mellem Danmark og Tyskland på svensk græs – det lyder jo som et trygt og velkendt scenarie, der lugter lidt af 1992…

Kilde: DR

I samme kategori

Back to top button