TV-Nyt

DR sikrer sig rettigheder til De Paralympiske Lege 2016

dr paraolympiske legeSelv om der stadig er over tre år til, har DR allerede nu sikret sig rettighederne til at sende fra De Paralympiske Lege i Rio i Brasilien i 2016.

Rettighederne gælder både tv, radio, web og mobil, og DR får dem som et led i et partnerskab, der er indgået mellem det europæiske tv-samarbejde, EBU, og Den Internationale Paralympiske Komité (IPC).

DR sendte massivt på flere kanaler fra sidste sommers Paralympiske Lege i London, og chefen for DR Sporten, Tine Bendix, ser frem til igen at kunne vise danskerne handicapidræt på højeste niveau fa Rio.

”Det var en stor og spændende opgave for DR Sporten at være med til at formidle PL i London. Det blev en succes for os at dække PL dagligt. Derfor vil vi gerne atter kunne tilbyde danskerne dækningen af en af verdens helt store idrætsbegivenheder,” siger hun.

Stor betydning
Elitechefen i Dansk Handicap Idræts-Forbund, Michael Møllgaard Nielsen, glæder sig også over, at aftalen om dækningen af legene i Rio allerede er faldet på plads nu.

”Dækningen af legene i London havde stor betydning for både udbredelsen af handicapidrætten, synligheden og rekrutteringen af børn og unge. Det glæder vi os til at bygge videre på,” siger han.

På nuværende tidspunkt har 27 tv-stationer i EBU sikret sig rettighederne til at vise De Paralympiske Lege i Rio i 2016.

Kilde: DR

I samme kategori

Back to top button