TV-Nyt

DR på vej med Løvens Hule Junior

Til efteråret præsenterer DR ’Løvens Hule Junior’ for hele familien. Her kan de medvirkende børn udleve drømmen om at præsentere nye og opfindsomme idéer og få sparring fra professionelle iværksættere undervejs.

I ’Løvens Hule’ handler det om investeringer. I ’Løvens Hule Junior’ er fokus på mentorskab. Men der er mulighed for at uddele stipendier for at støtte og realisere iværksætteres ideer. – Ideer og drømme kan blive til virkelighed, hvis man tror på dem og får den rigtige inspiration, hjælp og sparring med på vejen. Der er ingen, der er bedre end børn til at finde på, og i ’Løvens Hule Junior’ er det netop opfindsomhed og skabertrang, der bliver hyldet, siger B&U-chef i DR Morten Skov.

Flyvefærdige idéer kræver hårdt arbejde
Børn bliver ofte eksponeret for, at der er en genvej til rigdom og luksus – ikke mindst på sociale medier. – I ’Løvens Hule Junior’ vil vi gerne give børn et realistisk billede af, hvad det kræver at udvikle en langtidsholdbar idé, som på sigt kan klare sig i et marked. Det er ikke nemt at tjene penge hurtigt – det kræver hårdt arbejde, mod, opfindsomhed og vedholdenhed og med ’Løvens Hule Junior’ vil DR gerne være med til at gøre børn bevidste om, hvad det kræver at gøre sin idé flyvefærdig. Forhåbentlig vil programmet inspirere andre til at kaste sig ud som unge entreprenører, siger Morten Skov.

Et støttende miljø med plads til fejl
Programmerne bliver skabt i et trygt og støttende miljø, hvor børn kan udforske deres potentiale indenfor kreative tanker og innovative idéer. Der er også plads til at begå fejl. Børnene vil blive klogere på de faser og elementer, som et produkt gennemgår på sin vej fra idé til produkt – herunder idéudvikling, markedsføring, økonomi.

Tilmelding til ‘Løvens Hule Junior’
Hvis der går børn rundt derude, som interesserer sig for at opfinde ting eller går med iværksætterdrømme, så er chancen der nu i ’Løvens Hule Junior’, der sendes på DRTV og DR1 lørdag aften til efteråret. Der er ingen penge mellem børnedeltagerne og løverne, som vi kender det i ’Løvens Hule’ for voksne.

’Løvens Hule Junior’ vil have en vært og løver i panelet. DR glæder sig til at afsløre navnene på løverne senere på året. Tilmelding til ’Løvens Hule Junior’ kan ske fra i dag via dr.dk/løvenshule.

Kilde: DR presse

I samme kategori

Back to top button