Streamingnyt

DR løfter sløret for det nye DRTV streamingtilbud

For at være på forkant med denne udvikling i medieforbruget, lancerer DR efter sommerferien en helt ny version af sit streamingtilbud DRTV.

DR åbner for en forpremiere-version af det nye DRTV, så brugerne kan se og prøve streamingtilbuddet, inden den endelige lancering efter sommerferien..

DRTV vil nu huske den enkelte bruger, som derfor præsenteres for indhold, der er mere relevant og personligt. En ny login-funktion sikrer også, at brugerne enkelt kan bruge DRTV på tværs af apparater.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

– Den nye version af DRTV er selve fundamentet i vores ambition om at levere et streamingtilbud, der står lige så stærkt som vores tilbud på flow-tv. Når brugerne over tid fravælger flow-tv, vil vi give dem et attraktivt alternativ, nemlig DRTV, siger digital chef Michael Arreboe fra DR Medier.

Fem ugers forpremiere

Allerede fra i dag, onsdag, kan de brugere, der ønsker det, tilgå en forpremiere på det kommende nye DRTV, hvis de bruger en browser-version af DRTV. Forpremieren løber fem uger og er igangsat, for at brugerne kan komme med meldinger om fejl og mangler samt for at teste systemerne bag tjenesten.

Udviklingen af den nye version af DRTV er et led i omstillingen af DR’s tv-tilbud. DRTV skal sammen med DR1 være hovedindgangen til tv-indholdet fra DR fremover. Og fra 2020 er DRTV eneste hjemsted for Ultra og DR3, når flowkanalerne lukker, ligesom der på faste dage bliver publiceret indhold inden for forskellige genrer og rettet mod forskellige målgrupper.

DRTV har – og vil også fremover – have en unik position og profil. Streamingtilbuddet har nemlig en bred vifte af genrer og en høj grad af dansk indhold. Under den netop overståede valgkamp valgte et rekordhøjt antal danskere således også at streame nyheder og aktualitetsprogrammer på DRTV.

  • Frem til 17. juli kan brugerne deltage i forpremieren på det nye DRTV på www.dr.dk/drtv. Alle kan stadig se det nuværende DRTV, som de plejer i samme periode.
  • I forpremieren kan du opleve en forbedret og mere personlig brugeroplevelse. For eksempel vil du kunne se videre fra, hvor du sidst så DRTV, og du vil kunne tilgå dit eget DRTV på tværs af enheder.
  • Forpremieren kan afprøves via browser. DR anbefaler, at man bruger en browser via sin PC for den bedste oplevelse.
Streaming indhold oprindelsesland
DR Grafik
20 - 29 åriges brug af flow tv
DR Grafik
Streaming genrer
DR Grafik
Kilde: DR PRESSE

Prøv C More med Britbox indhold til 0 kr. i 14 dage
Bestil her reklame-link

I samme kategori

Back to top button