Streamingnyt

DR klar med ny version af sit streamingunivers DRTV

DR har nu lanceret den nye version af streamingtilbuddet DRTV. Brugeroplevelsen er ny, og der er fokus på det danske indhold. Som bruger får du let adgang til den nye version. Næste gang, du opdaterer DRTV-app’en på telefonen eller tablet, eller næste gang, du besøger dr.dk/drtv, vil du således helt automatisk møde det nye tilbud.

DR melder at den nye version af DRTV er gjort mere personlig og målet er, at brugerne lettere skal kunne finde relevant indhold. Algoritmer vil bedre kunne præsentere dig for programmer, serier og film, du umiddelbart er interesseret i, baseret på de ting, du tidligere har set på tjenesten.

Under udviklingen af det nye DRTV har der også været fokus på at lave en platform, som er tilgængelig for brugere, som behøver ekstra hjælp til at tilgå DR’s indhold. DR har derfor løbende inddraget blandt andet svagsynede i udviklingsarbejdet.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

Vi har lavet lidt video af den nye brugeroverflade herunder.DRTV - ny brugerflade fra 12. november 2019
DRTV – ny brugerflade fra 12. november 2019


DR2+ fra nytår

Fra nytår vil indhold fra det nye tilbud DR2+ være at finde på DRTV. Det byder på programmer og indhold om kultur og samfund rettet mod streamere. Brugerne af DRTV vil allerede nu opleve, at DRTV også indeholder mere dansk drama, og at de danske dramaserier vil være tilgængelige til streaming i længere tid end tidligere.

Fra nytår er det også stedet, hvor børn og unge finder deres tv-programmer, da vores tv-indhold til store børn og unge kun vil være tilgængelig via DRTV, når DR Ultra og DR3 forsvinder som flow-kanaler, udtaler digital chef Michael Arreboe fra DR.

DRTV på flere platforme

Det nye DRTV vil være tilstede på de samme platforme som i dag. Næste skridt er at gøre det tilgængeligt på endnu flere af de platforme, brugerne benytter til at se tv på, ligesom DRTV også i nær fremtid bliver tilgængeligt i tilbuddene hos flere af tv-distributørerne.

DRTV profil

Det er muligt at have flere brugerprofiler og oprette login også med din eksisterende sociale medie konto.

Sådan kan du se det nye DRTV

  • computer, smartphone og tablet kan du tilgå DRTV på www.dr.dk/drtv med din foretrukne browser (Chrome, Safari, eller Edge).
  • På smartphone og tablet kan du bruge vores apps fra henholdsvis Apple App Store til iPhones og iPads, samt Google Play til Android smartphones og tablets.

  • På dit TV kan du se DRTV via Chromecast, AirPlay, DRTV-app på de fleste tv eller benytte HbbTV-teknologien:

  • På Apple TV 4 kan du downloade DRTV-appen direkte fra Apple App Store. Du kan gå ind og opdatere app’en manuelt, hvis ikke det sker automatisk.

  • På din Sony Playstation 4 kan du hente DRTV-appen fra PlayStation Store.

Kilde: DR presse

Prøv C More med Britbox indhold til 0 kr. i 14 dage
Bestil her reklame-link

I samme kategori

Back to top button