Streamingnyt

DR klar med Chromecast support

drtv chromecastDR har opdateret deres app så du nu kan streame til din Chromecast. Supporten for Chromecast har været undervejs i et stykke tid.

”Vi vil selvfølgelig gerne gøre DRs indhold så tilgængeligt som muligt, og rigtig mange har efterspurgt DR TV på endnu flere platforme. Derfor er jeg glad for, at vi nu også kan tilbyde DR TV til de mange, der har Chromecast siger chef for dr.dk Michael Arreboe.

DR TV er DRs online tjeneste, hvor du kan se DRs indhold, når og hvor det passer dig. Du kan se alle DRs kanaler live, og du kan se eller gense tidligere programmer.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

DR TV som app er downloadet over en million gange siden lanceringen i 2014, og er tilgængelig på computer, tablet, smartphone, Hbb og Chromecast.

DR TV APP

Du skal opdatere app’en for at Chromecast muligheden kommer frem. Efter at have testet chromecast i DR TV app’en så er vi skuffet over billedkvaliteten, den er faktisk bedre i den uofficielle DRCast Android app, så det virker som DR ikke sender den bedste kvalitet til Chromecast via deres egen app endnu. Forhåbentligt ændrer det sig.

Kilde: DR

I samme kategori

Back to top button