TV-Nyt

DR håber på stor sportssommer

Vi har måttet vente et helt år, men nu kan vi begynde at glæde os til nogle af verdens største tv- og sportsbegivenheder, nemlig EM i herrefodbold – delvist på dansk grund – og senere de Olympiske og Paralympiske Lege i Tokyo.

– Det er en vigtig opgave for DR at samle danskerne om de store, væsentlige begivenheder, der bevæger og optager os. Denne sportssommer lever i den grad op til det hele, med store begivenheder som EM og OL med dansk deltagelse, hvor vi også har forhåbninger om medaljer til Danmark. Vi glæder os meget til at lave en sportsdækning, der appellerer bredt, og som styrker fællesskabsfølelsen på tværs af hele landet, siger Anders Kern Boje, underdirektør i DR Nyheder med ansvar for DR Sporten.

Fra den 11. juni til den 11. juli 2021 sender DR EM i herrefodbold. DR har både åbningskampen og finalen, og når Danmark spiller sin første kamp den 12. juni, kan alle danskere følge med på DR1 eller på DRTV. DR viser også Danmarks tredje og måske afgørende kamp i gruppespillet mod Rusland den 21. juni. Og hvis Danmark går videre, viser DR alle de efterfølgende danske knock out-kampe. Til at binde det hele sammen har DR blandt andre Josefine Høgh i studiet, som får besøg af fodboldeksperter, mens DR’s faste fodboldkommentatorer sidder klar i kommentatorboksene.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

DR sender også direkte fra OL den 23. juli til 8. august, og igen to uger senere fra de Paralympiske Lege. OL-studiet på tagterrassen på Experimentarium ved København bliver DR’s faste base med Tina Müller som gennemgående vært. Under de Paralympiske Lege bliver det Josefine Høgh, der følger os hele vejen.

Kilde: DR presse

I samme kategori

Back to top button