TV-Nyt

DR fortsætter med X-Factor

X-Factor DR 2012Sjette sæson af ‘X Factor’ er i fuld gang, og der er kun en uge til den store finale i Boxen i Herning, og nu ligger det fast, at Danmark får en syvende sæson af landets største underholdningsshow.

Underholdningschef Jan Lagermand Lundme fra DR udtaler:

– ‘X Factor’ har masser af seere, vi slår brugerrekorder på dr.dk, og der er masser af gang i den på de sociale medier. ‘X Factor’ samler med andre ord fortsat hele nationen, og på DR vil vi gerne give danskerne en syvende sæson.

Det er for tidligt at spå om, om der eventuelt vil blive foretaget ændringer i programmet til næste år. Jan Lagermand Lundme fortæller således videre:

– Vi skruer og justerer løbende, og vi vil helt klart kigge på, hvordan vi kan gøre ‘X Factor’ endnu bedre til næste år. Der har været noget kritik af nogle af de beslutninger, vi har taget på programmet i denne sæson. Og vi vil helt klart kigge på, hvordan vi kan forfine og videreudvikle programmet til næste år. Vi kan simpelthen ikke vente med at komme i gang!

Det konkrete arbejde omkring den næste sæson begynder umiddelbart efter, at denne sæsons finale er veloverstået om to uger. Derfor kan Jan Lagermand Lundme endnu ikke løfte sløret for detaljerne.

Deltagertilmeldingen til næste års ‘X Factor’-sæson begynder nu, og alle kan tilmelde sig på www.dr.dk/xfactor fra i dag, fredag.

Kilde: DR

I samme kategori

Back to top button