StreamingnytBranche-Nyt

DR fortæller nu om streaming-tal for DRTV

For at kunne give et samlet og retvisende billede af hvor mange, der tilgår tv-indhold fra DR, begynder DR nu at udgive tal – ikke kun over hvor mange, der følger DR’s tv-indhold på flow-tv, men også hvor mange der streamer indholdet via DRTV.

Flere og flere danskere vælger at streame deres tv-indhold frem for at zappe rundt mellem tv-kanalerne på fjernsynet. Blandt de unge på 15-29 år har 32 procent ikke et tv-apparat i hjemmet, og 85 procent af dem streamer ugentligt, ifølge Gallups Index Danmark 1H 2019 og Kantar Gallup Seer-undersøgelsen 1H 2019.

DR har således som mål, at 8 ud af 10 danskere i 2023 bruger et af DR’s digitale tilbud i løbet af en uge, og at 6 ud af 10 danskere skal benytte DR’s streamingtjeneste DRTV i løbet af en uge. I dag benytter 6 ud af 10 danskere et digitalt tilbud fra DR, og knap 4 ud af 10 benytter DRTV i løbet af en uge.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

Med offentliggørelsen af streaming-tal lægger DR nu åbent ud, hvordan det løbende går med at nå de mål.

Seertallene for flow-tv dækker over Live + VOSDAL ex. net og stammer fra Kantar Gallups ’Seerundersøgelse’. Mens seertallene for DRTV er et estimat baseret på DR’s egne tal fra Adobe Analytics tilskrevet en faktor for samsening. Streamingtallene dækker on demand-sening. Alt er opgjort som ratings.

Kilde: DR

SkyShowtime 39 kr Annonce

I samme kategori

Back to top button