Streamingnyt

DR arbejder videre med feedback på DRTV forpremiere

Flere tusinde brugere har gjort brug af DR’s tilbud om at afprøve forpremiereversionen på det nye DRTV, DR’s streamingtilbud. Forpremieren er nu afsluttet og over sommeren arbejder DR videre med feedbacken, mens det nye DRTV færdiggøres. Der har både været en stor mængde positiv feedback, blandt andet på det nye, visuelle udtryk, og gode forslag fra brugerne.

Udviklingen af det nye DRTV sker som et led i omstillingen af DR’s tv-tilbud og for at være på forkant med udviklingen i danskernes medieforbrug, hvor flere og flere streamer tv-indhold i stedet for at se flow tv på et traditionelt tv-apparat.

Fremover vil DRTV på lige fod med DR1 være hovedindgang til DR’s tv-indhold. Fra 2020 vil DRTV være hjemsted for DR3 og Ultra, når flowkanalerne lukker. På faste dage bliver der på DRTV publiceret indhold inden for forskellige genrer og rettet mod forskellige målgrupper.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

– DRTV er et levende, digitalt produkt, og derfor kommer vi også til at udvikle på det løbende over de næste par år, siger digital product manager i DR Troels Hauch Tornmark.

– Vi arbejder på at forbedre oplevelsen på selve playeren. Og så var der et konkret ønske om, at programbeskrivelsen fremgik i kortere tid, når brugerne trykkede ’afspil’, så det har vi en plan for at løse, forklarer han.

Kilde: DR

Prøv C More med Britbox indhold til 0 kr. i 14 dage
Bestil her reklame-link

I samme kategori

Back to top button