Norlys

Dplay klar til Boxer kunder fra i dag

Boxer har tidligere udsat lancering af Dplay hos dem, men nu er den god nok. Kunderne får adgang til streamingtjenesten Dplay fra 1. august. Dog er det uden live-kanaler, da du allerede i dag kan se dem på dit tv og på Boxer Play.

Med Dplay får du et kæmpe arkiv med dansk indhold fra Kanal 4 og Kanal 5, hvor du f.eks. kan glæde dig til ’Gidseltagningen’, ’Over Atlanten’, ‘Politijagt’, ’Profil af en morder’ og ’Remee og Mathilde’. Og så får du et stort bibliotek af indhold fra Discovery Channel, Animal Planet, TLC og ID. Der er altid danske undertekster på udenlandske programmer. Du kan se det hele, når det passer dig bedst på mobil, tablet, computer, Apple TV4 og Samsung Smart TV – så længe du har adgang til internettet. Og du kan tage Dplay med på ferie i hele EU.

Du får et udvalg af snigpremierer på de mest populære programmer, og så slipper du for reklameafbrydelserne. Dplay koster normalt 99 kr./md.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

Boxer-kunder med pakkerne Max eller Mix har fortsat fri adgang til dplay efter årsskiftet, mens alle øvrige Boxer-kunder vil kunne tilkøbe dplay på favorable vilkår.

DET FÅR DU MED DPLAY

  • Program-arkiv med alt dansk indhold fra Kanal 4 og Kanal 5
  • Et stort bibliotek af indhold fra Discovery Channel, Animal Planet, TLC og ID
  • Ingen afbrydelse af reklamer
  • Snigpremierer på nye programmer
  • Eksklusive programmer, du kun kan se på Dplay
Kilde: Boxer

I samme kategori

Back to top button