Nyheder

Dokumentar på TV 2 om de enæggede tvillinger Anders og Torben

TV2 LogoI to dokumentarprogrammer følger TV 2 de enæggede tvillinger Anders og Torben, der er smeltet sammen på en måde, som det kun sker for meget få mennesker.

Anders og Torben er enæggede tvillinger, 44 år gamle og deler alt her i livet. De bor sammen, de går i det samme tøj, er begge med i hjemmeværnet, går i den samme skydeklub, arbejder det samme sted, og så taler de konstant i munden på hinanden.

De to tvillinger er smeltet sammen på en måde, som kun sker for meget få mennesker, og i to programmer på TV 2, ‘Anders & Torben – tvillingerne fra Holstebro’, får vi et unikt indblik i, hvordan det er at leve side om side med sit eget spejlbillede.

Med Anders og Torben til Thailand
Det første program sendes mandag 12. januar, mens det andet program 19. januar følger Anders og Torben til Thailand, hvor de begge har kærester.

Det er første gang i halvandet år, at de ser deres thailandske kærester, og det bliver et varmt gensyn, selv om der også er kriser undervejs på ferien.

Anders og Torben gør det ikke nemt for deres kærester, for de to danske tvillinger går stadig i det samme tøj, gør det samme og siger de samme ting, selvom de besøger kæresterne i Thailand.

Kilde: TV 2

I samme kategori

Back to top button