TV-Nyt

Ditte & Louise sæson 2 – se alle afsnit nu på DR TV

Ditte og Louise Sæson 2 DR1
Foto: Manuel Claro

DR er klar med en ny sæson af ‘Ditte & Louise’ og det bliver ikke kønt lover de.

Når anden sæson starter, er der gået et år siden vi så ‘Ditte & Louise’ sidst. Som udgangspunkt er de begge slået hjem i Ludo.

Louise har ingen penge og bor med datteren Olga hos sin mor, Inger. Og Ingers nye feministiske kæreste Ib. Derfor falder Louise pladask for den helt ”rigtige” og stenrige Sebastian, men er alt, der skinner i virkeligheden guld?

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

Ditte og Thomas er kommet sig over Dittes utroskab, men kærligheden har fået skrammer. Ditte prøver at kæmpe for at sige fra, for at gøre det rigtige, men hun kommer hele tiden til at være sit eget vidunderlige forkerte selv, og hvis det føles rigtig, er det så forkert?

Ditte og Louise går stadig til ydmygende castings og auditions, hvor de konfronteres med hvor mange kvinder i 40’erne, der ligesom dem ikke længere kan bruges. De går til masterclass hos den forførende superstjerne Lars Mikkelsen, og deres idealer bliver sat på prøve, da de skal optræde for Liberal Alliance.

Heldigvis kæmper Ditte og Louise også videre i deres lille kontor. De filmer deres små sketches og er sprængfyldte af ideer. Og er endda til sidst, virkelig tæt på at få solgt deres sketch show til en TV-kanal…, som dog takker nej…men stjæler konceptet, og besætter rollerne med Mia Lyhne og Iben Hjejle.

Serien er skrevet af Ditte Hansen og Louise Mieritz, som også spiller hovedrollerne. Instruktøren er Niclas Bendixen.

‘Ditte & Louise’ 2. sæson har premiere 4. november på DR1 kl. 21:25, hvor der sendes 2 afsnit. Sæsonen er på 8 afsnit og du kan streame alle afsnit nu via DR TV.

I samme kategori

Back to top button