Streamingnyt

Disney+ lancerer titler fra Marvel Cinematic Universe i IMAX Enhanced

IMAX Enhanced lanceres på Disney+ med titler fra Marvel Cinematic Universe, det melder streamingtjenesten i en pressemeddelelse.

IMAX Enhanced-indhold på Disney+ har et udvidet billedformat på 1,90:1. Dette adskiller sig fra de fleste film, hvor billedet ser bredt ud, men ikke udfylder skærmens fulde højde.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

Det udvidede IMAX-billedformat giver dig mulighed for at se op til 26 % mere af det originale billede og få den fulde oplevelse af filmen fra dit eget hjem eller på farten. Nogle film har kun udvalgte sekvenser filmet i det udvidede IMAX-billedformat.

​​Alle enheder, der understøtter Disney+, understøtter det udvidede IMAX-billedformat. Andre IMAX Enhanced-funktioner end billedformat er ikke tilgængelige i øjeblikket på Disney+

Filmene der er i IMAX er: Iron Man, Guardians of the Galaxy, Guardians of the Galaxy Vol. 2, Captain America: Civil War, Doctor Strange, Thor: Ragnarok, Black Panther, Avengers: Infinity War, Ant-Man and The Wasp, Captain Marvel, Avengers: Endgame og Black Widow.

Film med IMAX Enhanced afspilles automatisk i det udvidede IMAX-billedformat under hele filmen (hvis det er tilgængeligt) eller under de udvalgte sekvenser, der er filmet i eller formateret til IMAX, men standardversionerne i Widescreen vil stadig være tilgængelige fra fanen Versioner.

Kilde: Disney+

I samme kategori

Back to top button