Streamingnyt

Disney klar med årets julesang med danske toner af sangerinden Siné

Traditionen tro har en særlig gave fra Disney i dag premiere, når den nye, magiske julekortfilm “Gaven” lanceres.

“Gaven” er den sidste del af Disneys trilogi “From Our Family To Yours”, som har premiere onsdag den 2. november 2022 på TV, digitale platforme samt på Disneys egne kanaler i 46 lande i Europa, Nordamerika, Sydamerika, Afrika samt Asien. Og denne jul har fortællingen for første gang fået danske toner af den unge sangerinde Siné, der synger sangen “En smule til”.

– At lave en sang sammen med Disney er et af mine største ønsker, der nu er gået i opfyldelse! Jeg er vokset op med Disney ligesom mange andre i min generation, og jeg har altid elsket at lytte til og synge med på Disneys sange. At få lov til at synge min egen føles magisk. Og at det er en julesang, gør det endnu vildere. Disney er for mig en kæmpe del af julen. Jeg er altid allermest i julestemning, når jeg ser Disneys Juleshow med min familie, fortæller Siné, der bærer det borgerlig navn Signe Krog.

Disneys julekampagne 'Gaven' 2022

Disneys julekampagne ‘Gaven’ 2022

Fra vores familie til din
Julens kortfilm fra Disney er, som sine to forgængere i familieføljetonen, en animineret kortfilm med en rørende historie om, hvordan tætte bånd knyttes. Denne gang oplever vi familien gennem datteren Ellas øjne. Det handler om søskendeforhold, og hvordan en ny familiedynamik kan være udfordrende og kærlig på én og samme tid. En selvlysende Mickey Mouse-bamse spiller en central rolle i familiens historie, da den forbinder fortid, nutid og fremtid – foræret fra storebror Max til Ella og nu fra Ella til familiens nyeste medlem.

Fans blev allerede i 2020 introduceret til familien i den første julekortfilm “Lola” med fortællingen om, hvordan lille Nicole og hendes bedstemor Lola blev tæt knyttede og fik dannet et helt særligt bånd, mens juletraditionerne blev givet videre gennem generationer.

Sidste års efterfølger “Bonusfar” fulgte en nu voksen Nicole og hendes egne børn, Max og Ella, som tog imod stedfar Mike i deres hjem. Historiens kerne var en meget speciel historiebog, der fejrede den magi, små øjeblikke såsom at læse sammen skaber for familier.

“Lola” og “Bonusfar” har tilsammen fået over 184 millioner visninger på verdensplan.

Sangen “En smule til”, der høres i “Gaven”, vil også være mulig at lytte til på Spotify og andre streamningtjenester lige her.

Kilde: Disney presse

I samme kategori

Back to top button