Streamingnyt

Disney+ klar med 30 sæsoners The Simpsons fra 15. september

Det er efterhånden 30 år siden, at ”The Simpsons” fik premiere i Danmark. Når Disney+ lanceres den 15. september, kan de 30 sæsoner af den prisvindende serie for første gang nogensinde streames uden reklamer i Norden.

”The Simpsons” blev hurtigt et kulturelt fænomen i 1990, og hele verden er siden da kommet på fornavn med Homer (Dan Castellaneta), Marge (Julie Kavner), Bart (Nancy Cartwright), Lisa (Yeardley Smith) og Maggie. Serien har modtaget 34 Emmy® Awards inklusiv sin 11. pris i 2019 for Outstanding Animated Program, 34 Annie Awards, en People’s Choice Award i 2016 og var for nylig nomineret til en Emmy® Award for Outstanding Animated Program i 2018. The Simpsons er nu den manuskriptbaserede tv-serie, som har kørt længst i amerikansk tv-historie.

Serien er blevet kåret som ”Best Show of the 20th Century” af TIME Magazine, blevet udråbt som ”Greatest American Sitcom” af Entertainment Weekly i 2013, og showet blev hædret med en stjerne på The Hollywood Walk of Fame i 2000. I 2007 var ”The Simpsons Movie” en af årets helt store hits – den vil også være at finde på Disney+.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

Fra den 15. september kan du finde alle 30 sæsoner med mere end 600 episoder af ”The Simpsons” og ”The Simpsons Movie” på Disney+ i Danmark.

Disney+ bliver lanceret i Danmark den 15. september. Normalprisen på et abonnement ved lanceringen bliver 59 kr. pr. måned eller 589 kr. for et årsabonnement. Indtil den 14. september 2020 kan man dog tegne abonnement til en intropris på 490 kr., hvilket svarer til 41 kr. pr. måned.

Disney+ tilbyder indhold fra selskabets ikoniske underholdningsbrands som Disney, Pixar, Marvel, Star Wars og National Geographic samt eksklusive originalproduktioner inden for spillefilm, serier, dokumentarfilm og kortfilm, som er skabt eksklusivt til tjenesten.

Kilde: Disney presse

Image
Annonce

I samme kategori

Back to top button