Streamingnyt

Disney+ har lavet eksklusiv aftale i Frankrig – kan Nent Group ende op med Disney+ i Norden?

Disney+ har indgået en aftale med Canal+ i Frankrig. Med aftalen så bliver Canal+ ene distributør af Disney+ tjenesten i det franske, ligesom den franske broadcaster får ret til at vise Disney, Pixar, Marvel, Lucas Film og 20th Century Fox film på sine tv-kanaler.

I de nordiske lande så har Nent Group traditionelt haft first run rettigheder til Disney indhold på Viaplay og Viasat filmkanalerne. Med Disney+ lige om hjørnet, kan det derfor ikke udelukkes, at Disney+ kunne ende med en aftale som i Frankrig for de nordiske lande.

Den franske aftale er den eneste af den slags Disney endnu har indgået. Om aftalen med Canal+ udtaler Kevin Mayer, Chairman, Direct-to-Consumer and International at The Walt Disney Company, “vi ønskede er en stærk distributionspartner, der er i stand til at markedsføre vores tjenester i et højkvalitetsmærke miljø”.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

Disney+ har endnu ikke nævnt Danmark i deres lanceringsplaner, men tjenesten er bekræftet til at starte 31. marts i England, Tyskland, Italien, Irland, Spanien og Frankrig. Vi afventer naturligvis hvornår og hvordan Disney+ lanceres i Danmark.


ImageAnnonce

I samme kategori

Back to top button