Disney+

Disney+ har indført ny prisstruktur

- Få Disney+ fra 49,- / måned

Disney+ har som annonceret indført deres nye prisstruktur her fra 1. november. Det betyder, at der nu kan vælges mellem 3 forskellige abonnementer, der koster 49,- / 79,- / 109,- / måned.

Forskellen på de i alt tre abonnementsmuligheder er på 3 elementer:

  1. Med eller uden reklame
  2. Funktioner: Samtidige streams og muligheden for downloads
  3. Billede og lydkvalitet (Ultra HD og Dolby Atmos)

Kun det dyreste abonnement har 4 samtidige streams og Ultra HD. Mens forskellen, udover reklamer, på Standard med og uden reklamer er at Standard uden reklamer tillader downloads på op til 10 enheder.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

Disney+ november 2023 priser

Eksisterende kunder kan bliver på deres gamle abonnement indtil det udløber. Bemærk dog at de så kører videre som Premium med mindre du aktivt selv ændre det. YouSee ser ud til kun at tilbyde Disney+ Premium i deres Bland Selv pakker.

”I dag tager vi det næste skridt i udviklingen af Disney+ med et mere fleksibelt tilbud, som blandt andet inkluderer et abonnement med reklamer til en meget konkurrencedygtig pris. For første gang nogensinde kan du få adgang til hele vores bibliotek, herunder prisvindende tv-serier som The Bear, Disney+ originals som The Kardashians og storfilm som Den lille havfrue, for kun 49 kr. om måneden. Junior-tilstand, for vores yngste seere, vil altid være reklamefri. Samtidig er der to fuldstændig reklamefri alternativer i Standard og Premium for seere, der foretrækker det. Jeg er glad og stolt over vores nye tilbud til det danske marked,” siger Hans van Rijn, adm. direktør, The Walt Disney Company Nordic & Baltic.


I samme kategori

Back to top button