TV-Nyt

Disney Channel fylder 10 år

disneyjuniorDen 28. februar 2003 blev Disney Channel lanceret i Norden og kanalen kan dermed holde 10 års jubilæum. Siden er der kommet flere Disney kanaler til.

For at fejre jubilæet, tilbyder Disney Channel lidt ældre klassiske afsnit online på Disney Play TV. Lige nu kan du bl.a. se de klassiske første afsnit af den første sæson af Hannah Montana. Og der vil komme mere – Disney fortsætter med at overføre gamle klassikere i februar og marts måned. Se med på play.disney.dk

I marts er der premiere på Sofia den første, en dejlig eventyr-serie om den unge Sofia, som starter livet som en helt almindelig pige. Men da hendes mor gifter sig med kongen, fejes hun væk til en glamourøs men til tider forvirrende slots-verden med masser af kongelighed, pragt og nye stedsøskende, Amber og James. Hun lærer at leve dette anderledes liv og i processen får hun alle omkring sig til at føle sig specielle.

Feerne fra Tornerose er med som lederne af den skole, som Sofia sammen med de andre prinsesser og prinser går i. Der er også andre af Disneys kendte figurer med som gæsteoptrædende.
Sofia lærer hurtigt, at det at se ud som en prinsesse ikke er svært overhovedet, men at have de rigtige egenskaber som ærlighed, loyalitet, mod, uafhængighed, begejstring og værdighed er det, der virkelig gør én til prinsesse.

Se Sofia den første på Disney Junior fra slutningen af marts

I samme kategori

Back to top button